Jesen je vrijeme kada se pripremamo za novu radnu i školsku godinu, no ujedno su to i trenutci kada se odlučujemo i za uvođenje različitih promjena u naš život. Često na rasporedu stvari koje želimo promijeniti je i naš životni prostor, a kao inspiracija će, vjerujemo, dobro poslužiti poklon koji smo vam pripremili –  jesensko izdanje časopisa  Elle DecorationUz svaki kupljeni primjerak listopadskog broja časopisa Elle, besplatno ćete dobiti jesenski Elle Decoration. U njemu vas čekaju ideje za preuređenje kuhinje, shopping vodič, narančasti tonovi, eko inspiracija i nove dizajnerske nade.

uz-novo-izdanje-svim-citateljicama-daruje-se-i-novi-broj-elle-decorationa

Uz inspirativne interijere koji će vas nadahnuti da unesete promjene u svoj životni prostor, donosimo i pregled najnovijih modnih trendova i najaktualnijih lookova koje će se nositi ove jeseni.

Predstavljamo i nove beauty trendove, dame koje ih diktiraju, te donosimo ideje za promjenu frizure.

Uz priče o modi i ljepoti, uvijek idu teme vezane uz poznate manekenke, a ove jeseni one nužno nisu živa bića. Predstavljamo aktualne digitalne heroine, koje već sada drmaju društvenim mrežama.

uz-novo-izdanje-svim-citateljicama-daruje-se-i-novi-broj-elle-decorationa

Za sve vas koji uživate slobodno vrijeme provoditi uz priče o utjecajnim imenima iz svijeta mode, umjetnosti i kulture donosimo vam feljtone o Greti Garbo, Cecilu Beatonu i Nori Ephron. Tu je i intervju s glumicom Mijom Melcher s kojom smo razgovarali o glumi, braku te stanju u kulturi i državi…

Elle. Ljepota je unutra. Na svim kioscima od 20. rujna.

uz-novo-izdanje-svim-citateljicama-daruje-se-i-novi-broj-elle-decorationa

Tekst i foto: promo