To znači da TutoTod sada sadrži ukupno 109 tutorijala, od kojih je 49 besplatno, za izradu igračaka od osnovnih materijala koje gotovo svaki roditelj ima kod kuće.

Osim što ih je zabavno izrađivati, ovi uskršnji 'projekti' imaju i dodatnu svrhu te puno drugih prednosti. U svakom se od njih proteže edukativna nota u obliku savjeta koji roditeljima i djeci pomažu maksimalno iskoristiti svaku aktivnost. Pa tako izradom igračaka iz TutoTod aplikacije dijete razvija motoričke sposobnosti, fokus i preciznost te uči boje, računanje i razne druge vještine koje će mu vrlo brzo u životu trebati.

Također, izradom igračaka iz TutoToda djeca razvijaju kreativnost, motoričke sposobnosti, preciznost te razne vještine koje će im vrlo brzo u životu trebati.

TutoTod roditeljima štedi dragocjeno vrijeme koje često gube na traženje aktivnosti kojima se mogu baviti s djecom, te novac koji se troši na one posebne, skupe materijale. U TutoTod aplikaciji sve je na jednom mjestu, pa roditelji i djeca mogu bez pripreme uživati u svojoj kreativnosti.

Budući da je aplikacija trenutno dostupna samo na engleskom, može poslužiti i kao zanimljiv alat za učenje engleskog jezika. A za one koji se ipak žele usredotočiti samo na izrađivanje, svi tutorijali osim teksta sadrže i detaljne korake u obliku slike, isto kao i vrijeme potrebno za izradu svakog od njih.

I sve to na veseloj proljetnoj pozadini uz koju kreativnog raspoloženja neće nedostajati.

TutoTod možete pronaći u App Storeu na sljedećoj adresi:

https://itunes.apple.com/us/app/tutotod-doing-crafts-is-easy/id1007677934?mt=8

Tekst i foto: TutoTod