Već šestu godinu zaredom, sportski klub Bambi Kids organizira međunarodno natjecanje 'INTERNATIONAL DANCE OPEN ZAGREB', a ove godine naši Roditelji.hr ponosni su medijski pokrovitelj najveće plesne senzacije u Hrvatskoj i šire.

Glavni cilj ovog jedinstvenog događaja je okupiti najbolje plesače, koreografe, djecu i mlade ljude iz cijelog svijeta u cilju promicanja sportskog ponašanja, poštivanja drugih ljudi i kultura, te upoznavanje novih prijatelja.

uskocite-u-plesni-ritam-uz-nas-portal-dijelimo-10-ulaznica-za-svecano-otvorenje

Očekuje se oko 20.000 plesača iz 200 klubova, iz cijele Europe, SAD-a, Južnoafričke Republike, Južne Koreje, Kanade itd. Gostovat će i najbolji koreografi i plesni stručnjaci koji su surađivali s brojnim zvijezdama poput Lady Gage, Demi Lovato, Daddy Yankee, te s TV kućama MTV, ORF, CBS, itd. U sklopu ovog događaja će se održati i svjetsko prvenstvo IBFF-a u dječjem fitnessu, Fit kids-u i akrobatici.

DANCE OPEN ZAGREB prepoznala je i podržala predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović kao i  gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

uskocite-u-plesni-ritam-uz-nas-portal-dijelimo-10-ulaznica-za-svecano-otvorenje

Najveće ljubitelje plesa pozivamo na svečano otvorenje

Natjecanja u brojnim kategorijama počinju u četvrtak 9. svibnja, a mi dijelimo 5 x 2 ulaznice za svečano otvorenje koje se održava u petak 10. svibnja u 19 sati. Ispod objave ove teme na našoj Fb stranici vaš je zadatak:

1. lajkati stranicu roditelji.hr (ako već niste)

2. tagirati još dva prijatelja koja vole ples kako bi vidjeli darivanje i informacije o plesnom spektaklu

3. Napisati u nekoliko riječi što ples znači vama ili vašoj djeci i koliko često plešete...

Izabrane dobitnike kontaktirat ćemo u inbox kako bismo ih obavijestili o preuzimanju ulaznica.

uskocite-u-plesni-ritam-uz-nas-portal-dijelimo-10-ulaznica-za-svecano-otvorenje

Tekst i foto: press