Uručen donacijski ček povodom akcije Pink ribbon dm-a i Storyja

Ovoga listopada vodeći lanac drogerija dm i lifestyle tjednik Story organizirali su akciju Pink Ribbon u sklopu koje se u suradnji s partnerima i brendovima Alverde, Melem, Olival, Biobaza, Neva, Nacomi, CL i Bionsen prikupljala kuna od prodanog primjerka označenih proizvoda, a sve za rad udruge P.I.N.K. Life koja će ta ista sredstva usmjeriti za kupovinu potrebnih aparata onkološkog odijela opće bolnice Dubrovnik. Prikupljeno je 68.013,00 kuna.

Ova donacija samo će nastaviti niz akcija i projekata Udruge kojima se prikupljeni novac investira u aparate po raznim bolnicama diljem Hrvatske, a koji uvelike olakšavaju rad medicinskom osoblju kao i liječenje oboljelima.

U druženju prilikom uručenja čeka bili su prisutni predstavnici Udruge P.I.N.K. Life s predsjednicom Nives Moric, dm-a s managericom asortimana Vesnom Pavković, Adria Medije s članicom uprave Ivanom Krajinović, direktorom prodaje i evenata Branimirom Cebocijem, glavnom urednicom Storyja Zrinkom Ferinom te direktor firme Magdis, Marko Gross. Svi su se složili kako ovakvu akciju ponavljaju i dogodine jer osim prikupljenih sredstava velika je važnost i informativnog te preventivnog aspekta koji ovakve akcije imaju.

Tekst i foto: press, Dražen Kokorić

 

 

Pročitajte i:

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 22. godinu za redom u Areni Zagreb, od…

Djeco, jeste li za kreativno druženje s ludim klobučarom?

Etnografski muzej u Zagrebu poziva na ludozabavni program za djecu uz izložbu “Kapa dolje! Priča…

dijete s ADHD-om u skoli

Savjetovanje za povećanje motivacije i samokontrole djeteta s ADHD-om u školi i svakodnevnim obvezama

Savjetovanje za roditelje “Povećanje motivacije i samokontrole djeteta u školi i svakodnevnim obvezama” posvećeno djeci…

Dan crvenih haljina podsjeća nas na važan zdravstveni problem

S obzirom na činjenicu da je moždani udar treći vodeći uzrok smrti u žena, pod…