Uprite muški – uz listopadsko izdanje Men’s Healtha!

Listopadsko izdanje vašeg omiljenog časopisa nastavlja s hardcore treninzima: želite li snažnije bicepse, kamena ramena i brutalna prsa prelistajte naš novi broj, jer donosimo 35 stranica najboljih treninga koje možete samo zamisliti

Osim toga, otkrivamo vam 136 strategija za kraći trening, dulji život i bolje raspoloženje, a ako vam, ni to nije dovoljno možda vas inspirira naše lice s naslovnice - Tom Brady, legenda američkog nogometa i MH tip. Stručnjaci za tjelesnu pripremu tvrde kako je tajna Bradyjeve dugotrajnosti u njegovim fantastično pripremljenim mišićima corea. Stoga uzmite trake u ruke i odradite trening za pakleni core!

Ako mislite da je voće i povrće dobro samo kao prilog glavnom jelu, vrijeme je da razmislite ponovno - naši su stručnjaci pripremili bezmesni meni nakon kojeg ćete oblizati prste. A da bi vaša crijeva funkcionirala kao 'podmazana' donosimo savjete stručnjaka kako se riješiti bolova u trbuhu i nadutosti.

Donosimo i cjelodnevni vodič za CBD - otkrivamo kako bi izgledala 24 sata kad bismo za sve živo smjeli upotrebljavati takve proizvode.

Ne možete slijediti seksualni apetit svoje nove partnerice? Možda je vrijeme da joj ponudite nešto uistinu zasitno?! ;-)

Mi želimo da budete frajer od glave do pete (i vi, nadamo se!) pa smo na jednom mjestu skupili sve one divne proizvode za njegu brade - jer po bradi se odaju frajeri, a svoju svakodnevicu dodatno 'začinite' jesenskim mirisnim novitetima - za vas i za nju!!!

U našem tradicionalnom prilogu o trčanju, osim aktualnih novosti o pripremama našeg kandidata za New York City maraton, donosimo i savjete o zagrijavanju i hlađenju kod trčanja, te kakva treba biti prehrana maratonaca.

Još obilje genijalnih savjeta i informacija možete pronaći u listopadskom broju Men's Healtha koji je na kioscima od 27. rujna!

 

Tekst i foto: MH

 

Preporučujemo

Pročitajte i:

Izvesce Unicefa o prehrani djece 2019.

Unicef upozorava: loša prehrana prijeti zdravlju djece diljem svijeta

Siromaštvo, urbanizacija, klimatske promjene i loš izbor hrane uzrokuju štetne prehrambene navike ne samo odraslih,…

Održan još jedan STORY PINK FEST

U sklopu tradicionalnog obilježavanja mjeseca borbe protiv raka dojke, danas je održan STORY PINK FEST,…

Počinje Kliker festival za djecu i mlade!

U Varaždinu započinje Kliker festival - festival plesa, pokreta i igre za djecu i mlade

Večer s Dionom Leonardom i nevjerojatnom Gobi te dobrotvorna utrka

Upoznajte ultramaratonca Diona Leonarda koji nam dolazi sa svojom kujicom Gobi kako bi u cjelovečernjem…