Uprite muški – uz listopadsko izdanje Men’s Healtha!

Listopadsko izdanje vašeg omiljenog časopisa nastavlja s hardcore treninzima: želite li snažnije bicepse, kamena ramena i brutalna prsa prelistajte naš novi broj, jer donosimo 35 stranica najboljih treninga koje možete samo zamisliti

Osim toga, otkrivamo vam 136 strategija za kraći trening, dulji život i bolje raspoloženje, a ako vam, ni to nije dovoljno možda vas inspirira naše lice s naslovnice - Tom Brady, legenda američkog nogometa i MH tip. Stručnjaci za tjelesnu pripremu tvrde kako je tajna Bradyjeve dugotrajnosti u njegovim fantastično pripremljenim mišićima corea. Stoga uzmite trake u ruke i odradite trening za pakleni core!

Ako mislite da je voće i povrće dobro samo kao prilog glavnom jelu, vrijeme je da razmislite ponovno - naši su stručnjaci pripremili bezmesni meni nakon kojeg ćete oblizati prste. A da bi vaša crijeva funkcionirala kao 'podmazana' donosimo savjete stručnjaka kako se riješiti bolova u trbuhu i nadutosti.

Donosimo i cjelodnevni vodič za CBD - otkrivamo kako bi izgledala 24 sata kad bismo za sve živo smjeli upotrebljavati takve proizvode.

Ne možete slijediti seksualni apetit svoje nove partnerice? Možda je vrijeme da joj ponudite nešto uistinu zasitno?! ;-)

Mi želimo da budete frajer od glave do pete (i vi, nadamo se!) pa smo na jednom mjestu skupili sve one divne proizvode za njegu brade - jer po bradi se odaju frajeri, a svoju svakodnevicu dodatno 'začinite' jesenskim mirisnim novitetima - za vas i za nju!!!

U našem tradicionalnom prilogu o trčanju, osim aktualnih novosti o pripremama našeg kandidata za New York City maraton, donosimo i savjete o zagrijavanju i hlađenju kod trčanja, te kakva treba biti prehrana maratonaca.

Još obilje genijalnih savjeta i informacija možete pronaći u listopadskom broju Men's Healtha koji je na kioscima od 27. rujna!

 

Tekst i foto: MH

 

Pročitajte i:

Rodila Ella Dvornik! Iznenadit će vas ime djeteta

Čestitke Elli i njezinom suprugu Charlesu Pearceu!

Zašto su vodene kozice njezine djece izazvale pomutnju?

Vodene kozice ovih dana vladaju u mnogim vrtićima, a "ušuljale" su se i u dom…

Do šokantnog sadržaja u par sekundi! Gledaju li i vaša djeca ovo na TikTok-u?

TikTok najbrže je rastuća društvena mreža u svijetu. Trenutačno je koristi više od 1,5 milijardi…

3 rečenice koje baš nikada ne biste smjeli izgovoriti djeci

Pomognite djetetu da izraste u emocionalno zrelu i samouvjerenu odraslu osobu - biranim riječima!