Potaknite kreativnost u djetetu, osluškujte njegove ideje – ponekad se naizgled bezazlene zamisli mogu pretvoriti u nešto veliko, sjajno, hrabro i pametno, ma kako se isprva činilo teško ili nemoguće. Sve oko nas jednom je bila nečija ideja. Pomažući djeci da prepoznaju svoje ideje, razvijaju ih, pa čak i pretvore u nešto stvarno, razvijamo njihovo samopouzdanje i samopoštovanje. Ova će vam divna slikovnica za sve uzraste, iz Planetopije, pomoći u tome!

Kobi Yamada predsjednik tvrtke Compendium, pisac, poduzetnik i idejni začetnik mnogih projekata i autor više knjiga za djecu i odrasle.

Mae Besom, ilustratorica, započela je svoju karijeru u Kini gdje se i obrazovala. Sada je međunarodno priznata ilustratorica knjiga za djecu. Voli kombinirati tradicionalne tehnike, kao što su olovka i vodene bojice kako bi dobila novi ugođaj lakoće i svjetlosti.

upoznajte-djecaka-koji-je-imao-ideju

Darujemo vam slikovnice!

Prvo dvoje čitatelja koji nam pošalju mail s naznakom "imam ideju-i što sad s njom?" na adresu urednistvo@roditelji.hr na dar će dobiti po jedan primjerak ove lijepe slikovnice.

Slikovnice na dar dobivaju Anita Kepić i Ivka Poljak. Čestitamo!

Tekst i foto: Planetopija