Prvi korak ka ispunjenom i kvalitetnom životu je da otkrijemo što su nam sve prepreke, a zatim da ih uklonimo. Upoznajte jedinstvenu metodu „Emotivni detoks“, saznajte zašto nastaju emotivne blokade i kako ih se možete osloboditi.

“Emotivni detoks” je autorski program naše višegodišnje suradnice i family coacha Dragane Aleksić, nastao kao spoj brojnih coaching edukacija i iskustva u radu s pojedincima i grupama. Ovom jedinstvenom metodom se precizno otkrivaju i uspješno uklanjaju potisnute (blokirane) emocije i negativna uvjerenja koji su uzrok tjelesnih nelagoda, burnih reakcija i/ili stresa, što utječe na kvalitetu života i odnose s bliskim ljudima. "Emotivni detoks" ima širok spektar primjene na razne teme – partnerske i bračne odnose, roditeljsku ulogu i odnos s djetetom, odnos prema novcu, poslu i uspjehu, prijateljske odnose...

Ako imate osjećaj da ne koristite sve svoje potencijale, da ne uspijevate ostvariti poslovne ili privatne ciljeve iako imate preduvjete za to, ili da se osjećate sputano kada je u pitanju posao, novac, uspjeh, ili da ste nesigurni u partnerskim, obiteljskim odnosima ili u ulozi roditelja... onda je ovo predavanje za vas!

Predavanje „Emotivni detoks“ održat će autorica metode Dragana Aleksić, family coach, 2. 3. 2019. u Zagrebu od 16.30 do 19.30 sati u Kukuljevićevoj 15, u blizini Britanca.

Cijena predavanja:

- 280 kn za rane prijave do 20. 2. 2019.

- prijateljski popust od 20% (ako dolazite s prijateljem/prijateljicom oboje ostvarujete dodatni popust od 20%)

- 375 kn za uplate nakon 20. 2. 2019.

- prijateljski popust od 20% (ako dolazite s prijateljem/prijateljicom oboje ostvarujete dodatni popust od 20%)

Privatni Emotivni detoks u trajanju od 60 minuta moguć je po dogovoru 3. 3. ili 4. 3. 2019. (nedjelja ili ponedjeljak) i iznosi 375 kn, a popust od 10% dobivaju oni koji su bili na predavanju.

Prijave za predavanje su obavezne zbog ograničenog broja mjesta na mejl: emotivni.detoks@gmail.com ili na broj 091 565 1903. Navedite naziv predavanja na koje se prijavljujete jer se istog dana održavaju dva. Više o tome čitajte ovdje.

O predavačici:

Dragana Aleksić je profesionalni family coach (certificirani PCM coach, Wingwave coach, NLP Master...) Fokusirana je na rad s obitelji, posebno na učinkovitu komunikaciju roditelja s djecom, kao i na osobni rast i razvoj pojedinaca. Autorica je individualnih i grupnih programa – “Umjetnost komunikacije s djecom”, “Emotivni detoks” (za osobni rast i razvoj, uklanjanje blokada na razini emocija, uvjerenja i podsvjesnih obrazaca), “Back to office” (za mame koje se vraćaju na posao nakon roditeljskog dopusta).

Punih 16 godina provela je u izdavaštvu kao dio uredničkog tima u obiteljskim izdanjima, časopisima Moja Trudnoća te Mama.

Višegodišnja je suradnica portala Roditelji.hr, Najbolja mama na svetu, Moj pedijatar i Detinjarije.

Više o Dragani možete saznati na njenom portalu www.aleksicdragana.com i Facebooku.

uklonite-svoje-unutarnje-sabotere-i-zivite-zivot-kakav-zasluzujete

Tekst i foto: press