U Lumini shopping centru se uz smijeh, vrisku i oduševljene poklike prvih malih posjetitelja, otvorila najveća i najopremljenija igraonica u regiji – Twister. Prvi su u ovaj veliki svijet mašte u 10 sati zavirili mališani dječjeg vrtića Bubamara iz Kneginca, a nakon njih u prva dva dana igraonicu će isprobati vrtićarci iz Varaždina, Lužana, Trnovca, Vidovca, Jalžabeta, Varaždinskih Toplica, Sračinca, Vinice i Novog Marofa.

Povrh njih, tijekom prvog vikenda, u Twisteru i Lumini centru očekuju više od 2.000 malih posjetitelja koji će u igri uživati pod budnim okom educiranih animatora, Twisterovih 'teta čuvalica'.

twister-je-stigao-u-lumini-centar

Tijekom sva četiri dana otvorenja uz slobodan ulazza sve mališane i njihove roditelje u Twisteru će trajati luda zabava, od raznih predstava, mađioničarskih trikova, plesa, uskršnjih radionica, maskota najpoznatijih likova iz crtića, do mnoštva poklona i nagrada.

Prilikom otvorenja ove dugo očekivane igraonice, voditelj Lumini centra Nikola Grđan pozvao je sve roditelje da dođu s klincima jer uzbuđenje i dobar provod su zajamčeni:

'Na čak 600 kvadrata Twister ima 'labirint' tobogana, penjalica, vrtuljaka, hopsalica i drugih atrakcija, te tri rođendaonice. Ovdje će se organizirati i tematski partyji uz razne maskote, sportske i edukativne radionice. Rođendaonice su opremljene kreativnim namještajem i disco – rasvjetom za nezaboravni dječji provod. Vjerujem da ćemo ispuniti želje i očekivanja roditelja, kao i naših najmlađih posjetitelja.'

twister-je-stigao-u-lumini-centar

Radno vrijeme Twister igraonice je svakim radnim danom i nedjeljom od 9 do 21 sat, a posebno subotom do 22 sata.

Od ponedjeljka, 21. ožujka cijena jednog sata igranja u Twister igraonici bit će:

od ponedjeljka do petka

  • od 9-16 sati 15 kuna
  • od 16 – 21 sat 20 kuna

subotom i nedjeljom

  • od 9-21 ili 22 sata 20 kuna

Twister omogućuje i kupnju posebnih članskih iskaznica koje pružaju maksimalno dva sata igranja dnevno:

twister-je-stigao-u-lumini-centar
  • mjesečna članska iskaznica – 200 kuna
  • šestomjesečna članska iskaznica – 500 kuna
  • godišnja članska iskaznica – 700 kuna

kao i kupnju poklon kartice po cijeni od 100 kuna kojom se omogućuje 6 gratis dolazaka.

Otvorenjem igraonice 'Twister', Lumini centar još je jednom potvrdio status vodećeg centra shoppinga i zabave u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, a svim posjetiteljima ovime pruža još jedan neodoljiv povod za obiteljski izlazak.

twister-je-stigao-u-lumini-centar

Tekst i foto: Shopping centar Lumini