Ova jedinstvena strana Europskog nogometnog prvenstva na svu sreću neće proći nezamijećeno, jer se u organizaciji radijske postaje Soundest Plavi do 10. srpnja u Fan zoni Bundek, u kojoj se prate utakmice na velikom platnu uz popratni program, održava potraga za totalno najboljom navijačkom obitelji! Malim i velikim, dvonožnim i četveronožnim članovima obitelji koji dišu kao jedno za hrvatsku reprezentaciju i koji će oduševiti svojom  kreacijom inspiriranom Eurom ili jednostavno - navijačkim žarom.

trazi-se-totalno-najbolja-navijacka-obitelj

Na Bundeku će, naime, dvije hostese Total TV-a svaki dan do kraja trajanja prvenstva fotografirati obitelji koje se prijave, a ona koja se najviše dojmi soundsetovaca osvojit će vrijednu nagradu Total TV-a. Totalno najbolja navijačka obitelj dvije će godine besplatno uživati gledajući preko 300 TV programa među kojima će se naći za svakoga po nešto; od sportskih, filmskih, dokumentarnih pa sve do sadržaja za najmlađe.

Soundset Plavi na dan finala, u nedjelju 10. srpnja, proglasit će i totalno najbolju navijačicu  te totalno najboljeg navijača, a svi sudionici na dar će mailom dobiti fotografiju za trajnu uspomenu kao i prigodni poklončić od hostesa. Posjetiteljima će kao dodatna inspiracija na Bundeku biti na raspolaganju i različiti navijački rekviziti za slikanje, a galerija fotografija sudionica i sudionika svakodnevno će se nadopunjivati na Facebook stranici Soundset Plavog.

Tekst i foto: press