Moram priznati da crni kim nismo nikad probali, ali smo za njega čuli samo najbolje. Mi koristimo laneno ulje za podizanje imuniteta koje redovito stavljamo u jogurt, salate i razna druga jela. I djeluje!!;)

Goranka Pribanić, Rijeka

Imam dvoje djece, curica i dečkić. Idu u vrtić i s vremena na vrijeme u ovim hladnim danima znaju imati problema sa grlom i nosićem. Liječimo se domaćim propolisom, medom, češnjakom, maslinovim uljem, te  domaćim sirupom od borovih iglica.Djeca su ih navikla koristiti bez problema i ikakve odbojnosti zbog mirisa i okusa.  Za lakše spavanje par kapi eteričnog ulja lavande u kupku,ponekad i masaža lavandinim uljem.

Jagoda Požega, Slunj 

Imam troje djece, srednji sin mi je alergičar pa u neke dane muku mučimo. Inače, relativno su zdravi- dakle mislim, dobrog imuniteta jer jedu sve. Trudim se dodavati u prehranu što više povrća i voća (imamo mali eko vrtek pa je sve potpuno prirodno), jedu medu (uglavnom  u čaju, ali prilične količine), a najmlađi sad već vrlo često doručkuje sa mnom sirove zelene kašaste sokove (opet ponavljam, iz našeg vrta).Spavaju u prozračenim prostorijama, u kojima je niža temperatura nego u boravku. Često koristim i eterična ulja, ovisno o potrebama i željama. I na kraju da spomenem, ali ne zato manje bitno, bave se svi nekim sportom, jer zdrav duh u zdravom tijelu... :)Naravno, crnom kimu se veselim, jer mislim da ima iznimna ljekovita svojstva

Anamarija Lacković, Strmec

Pogledaj originalni tekst: Jačanje imuniteta eteričnim uljima!

Nagrađenima će dar stići na njihove kućne adrese.

Foto: Thinkstock