U Kabinetu Korneo očekuje vas Tjedan otvorenih vrata od 10. do 14. studenog. Korneo stručnjaci odgovarat će na vaša pitanja, te vas upoznati sa svojim programima i radionicama. Sudjelovanje na svim događanjima je besplatno.

Raspored događanja:

10.11. tema je priprema za polazak školu. Saznajte što sve dijete treba znati prije polaska u školu, je li vaše dijete spremno za školu i što ako nije, te kako što lakše i uspješnije krenuti u školu.

11.11. ragovarat će se o komunikacijskim teškoćama i teškoćama socijalizacije. Ukoliko ste zabrinuti jer vaše dijete još ne govori i/ili se slabo se druži s vršnjacima, ne uspostavlja kontakt pogledom,... na ovom predavanju dobit ćete odgovore na sva pitanja koja vas muče.

12.11. tema su teškoće s učenjem. Govorimo kako pomoći djetetu i naučiti ga da kvalitetno uči. Kako poboljšati pažnju, koncentraciju, pamćenje te kako razviti radne navike i motivirati dijete za školu.

13.11. razgovara se o darovitoj djeci. Poslušajte kako otkriti je li i vaše dijete potencijalno darovito, kako poticati razvoj darovitog djeteta te kako izgledaju naše radionice za potencijalno darovitu djecu vrtićke dobi.

14.11. razgovarat će se o ranom dječjem razvoju (prerano rođenoj djeci, djeci koja su u porodu ostala bez kisika, djeci kojoj je po rođenju dijagnosticirano krvarenje u mozgu,...). Govorit ćemo o razvoju djece, o tome na što roditelj mora obratiti pažnju, koji su prvi pokazatelji eventualnih odstupanja u razvoju i kako poticati rani razvoj djeteta.

Sve što trebate je prijaviti svoj dolazak putem maila korneo@korneo.hr ili telefonom na 01/4571 116.

Pozivamo vas da posjetite kabinet Korneo, upoznate što se u njemu radi... Sva predavanja održat će se u Zvonimirovoj 60, Zagreb, s početkom u 19:30.

Foto: Profimedia