Svaki vikend potražite savjete stručnjaka u babybonus emisiji

Svaku subotu roditelji mogu potražiti savjete stručnjaka u dm-ovoj babybonus emisiji. Emisija već pet godina pruža podršku roditeljima, a uz osvježeni dizajn i novi termin, svake će subote oko 8:30 na RTL-u donositi tematske priloge pripremljene u suradnji sa stručnjacima za odgoj, zdravlje i prehranu poput obiteljskih liječnika, pedijatara, nutricionista, psihologa i psihijatara.

babybonus emisija dio je dm-ovog babybonus programa koji pruža podršku budućim mamama i tatama te roditeljima male djece. Prije pet godina, kada smo započeli s emitiranjem emisije, odlučili smo kako ćemo savjetima stručnjaka okupljenim na jednom mjestu pružiti najbolju podršku roditeljima i budućim roditeljima“, izjavila je gđa Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Roditeljima i budućim mamama i tatama babybonus emisija osigurat će pregršt savjeta: od savjeta za uređenje dječje sobe do savjeta o najboljem pristupu rješavanju problematičnih situacija s kojima se svaki roditelj suočava.

U babybonus emisiji u prilogu Vježbaonica fizioterapeutkinja Maja Prahin Hotko svake subote gledateljima RTL-a pokazuje korisne vježbe koje mogu raditi kod kuće tijekom trudnoće ili s djetetom. Funkcionalni treninzi tijekom trudnoće pridonose lakšem porođaju i bržem oporavku nakon porođaja.

U prilogu dmBio Kuhinja, dm vam donosi nove, zdrave recepte i ideje kako pravilnom prehranom i odabirom namirnica pozitivno utjecati na prehrambene navike i zdravlje najmlađih, ali i onih starijih članova obitelji.

Novu babybonus emisiju možete gledati svake subote na RTL televiziji u jutarnjem terminu oko 8:30 h, dok se repriza emitira nedjeljom na RTL2 oko 9:00 h. Sve priloge iz proteklih babybonus emisija uvijek možete potražiti na YouTube kanalu dm-a Hrvatska.

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Kako se nositi s kritikama na račun odgoja djece?

Danas se često susrećemo sa situacijama da osobe…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Kad Božić zakuca na vrata

Prije nego vas blagdanska euforija potpuno obuzme, želimo…

Pročitajte i:

radionica Oslikavanje drvenih konjica

Oslikaj svojeg konjića ili izradi lepezu na radionicama u Etnografskom muzeju

Pitate se kako kvalitetno upotpuniti školske praznike jer ostajete u gradu? Sudjelujte na dvije radionice: Ukrasi…

Plivačko-edukativna avantura RokOtok hrabro napreduje prema cilju

Zagrebački novinar i kolumnist Domagoj Jakopović Ribafish 6. srpnja je u jutarnjim satima sa Sunset…

Ljeto na Zrinjevcu uz pregršt dobre glazbe i zabave za klince

Zagrebačku kulturnu ljetnu scenu i ove će godine obogatiti najstarija jedinstvena manifestacija u najljepšem zagrebačkom…

Raj za svakog ljubitelja magičnog svijeta Harryja Pottera

Škola magije po treći put otvara vrata mladim vješticama i čarobnjacima, a glavni cilj škole…