Sv. Nikola i gosti iznenađenja dolaze na Čiribu Čiriba vesela zanimanja!

U mjesecu smo punom čarolije, pa tako I Luka Vidović u goste dovodi Sv. Nikolu u Kulturni Centar Travno!

Rasprodane posljednje dvije predstave Čiribu Čiriba i vesela zanimanja kada je Luka Vidović ugostio Acu Petrovića i Jozu Bozu, izazvale su veliki interes roditelja, djece, ali i medija. Upravo zbog toga, ulaznice za predstavu koja će se održati ovu subotu, 6. prosinca kada će Luka ugostiti Sv. Nikolu, ali i još neke goste iznenađenja, počele su se kupovati i tri tjedna ranije.

Ulaznica još uvijek ima, no ne čekajte zadnji trenutak jer sudeći po prošlim predstava i za ovu bi se mogla tražiti karta više.

U 11 sati u Kulturnom centru Travno, Luka Vidović, Sv. Nikola i gosti iznenađenja zabavit će vas uz brojne mađioničarske trikove, vrhunske plesne točke i upoznati vas sa životom i djelovanjem jednog od najpoznatijih i djeci jednog od najdražih svetaca današnjice.

Tko je Sv. Nikola? Većina klinaca će reći: "On stavlja poklone u čizmice" i potpuno su u pravu. No malo tko zna da je Sv. Nikola rođen u gradu Patari u Maloj Aziji, da je imao bogate roditelje, ali da živi vrlo skromno. Zaštitnik je djece, pomoraca, djevojaka, siromaha, studenata, farmaceuta, pekara, ribara, zatvorenika, trgovaca, putnika, otoka Sicilije, pariškog sveučilišta i mnogih gradova širom svijeta.

Sve to i puno više možete saznati 6.12. u Kulturnom Centru Travno s početkom u 11 sati jer će Luka Vidović ugostiti Sv. Nikolu!

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja idealan su odabir za sve roditelje koji svojoj djeci žele pružiti sat vremena smijeha, čarolije, ali i poučnog sadržaja kojima će započeti vikend.

Budući da su prva dva izdanja predstave bila rasprodana, podsjećamo da ulaznice za ovu predstavu možete kupiti u pretprodaji na blagajni KUC-a Travno po cijeni od 25 kuna ili na dan predstave od 10 sati ukoliko ostane ulaznica.

Blagajna je otvorena svakim radnim danom od 10:00 - 19:00 sati.

Sve novosti pratite na facebook stranici Menart Kids ili na www.kuctravno.hr

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Premijera predstave 'Regoč' u Rijeci

Maštovita priča o ljubavi, prijateljstvu, zajedništvu i prihvaćanju…

Nova glazbeno-scenska predstava za mlade u kazalištu Mala scena

U četvrtak, 24. siječnja 2019. u 19 sati,…

Pročitajte i:

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 22. godinu za redom u Areni Zagreb, od…

Djeco, jeste li za kreativno druženje s ludim klobučarom?

Etnografski muzej u Zagrebu poziva na ludozabavni program za djecu uz izložbu “Kapa dolje! Priča…

dijete s ADHD-om u skoli

Savjetovanje za povećanje motivacije i samokontrole djeteta s ADHD-om u školi i svakodnevnim obvezama

Savjetovanje za roditelje “Povećanje motivacije i samokontrole djeteta u školi i svakodnevnim obvezama” posvećeno djeci…

Dan crvenih haljina podsjeća nas na važan zdravstveni problem

S obzirom na činjenicu da je moždani udar treći vodeći uzrok smrti u žena, pod…