Kako i priliči velikim filmskim zvijezdama, Štrumpfovi su u City Center one došli limuzinom te, uz oduševljenje malih i velikih obožavatelja, uz paparazze i kamere, prošetali plavim tepihom. Nakon fotografiranja i druženja s fanovima svečano su prerezali plavu vrpcu na ulazu u Štrumpfselo i tako službeno otvorili Štrumpfastičan mjesec u Centru.

strumpfomanija-besplatne-ulaznice-za-kino

Sve do 23. travnja svi će moći uživati u zabavnim avanturama, radionicama i predstavama. Baš svakoga dana u Štrumpfselu djecu čekaju razne igre, a vikendima zabavne i poučne aktivnosti kao što su Lumenov laboratorij – znanstveno-istraživačka radionice, radionice robotike, Cooking show, eko radionice, Štrumpfetin beauty kutak i Vikendi dječjeg teatra.

I trgovine u City Centeru one je zahvatila Štrumpfomanija pa su pripremile super popuste i posebne ponude, a za potrošenih 100 kuna u bilo kojoj trgovini možete osvojiti 10.000 kuna ili godišnju kino ulaznicu.

strumpfomanija-besplatne-ulaznice-za-kino

Kako do besplatnih ulaznica u Zagrebu i Splitu?

Najbržim čitateljima dijelimo 4 puta po 2 ulaznice za crtić Štrumfovi u Cinepplex kinima u Zagrebu (City Center one East) i Splitu (City Center one), ukupno 4 ulaznice za Zagreb, a 4 za Split. Ulaznice treba iskoristiti u razdoblju od 30.3. do 9.4. a dobitnici ulaznica sami biraju u tom periodu na koju projekciju će otići. Ulaznice podižu na blagajni Cinepplex kina uz osobnu iskaznicu, preporučljivo ih je podići ranije da izaberete bolja mjesta. U sustavu će biti spremljena  imena i prezimena dobitnika. Prijave šaljete na naš e-mail: urednistvo@roditelji.hr s naznakom "Štrumpfovi" i svojim podacima. U prijavi svakako navedite za koji grad vam trebaju ulaznice, Zagreb ili Split. Valjda smo odštrumpfali sve što treba :) Objavit ćemo ovdje dobitnike sutra ujutro (čet. 30. 3.)

Dobitnici po dvije ulaznice su: Maja Boroša, Gordana Vučić, Andreja Petrić i Matea Čulo.

Napominjemo da je animirani crtić u 3D verziji. Više o njemu čitajte ovdje

strumpfomanija-besplatne-ulaznice-za-kino

Tekst: I. T. Foto: press