Vodeći hrvatski gastronomski časopis predstavlja drugu godinu zaredom jedinstven doživljaj Mastercard Sladokusac i poziva vas na gastronomsko putovanje zagrebačkim restoranima. Tijekom akcije Mastercard Sladokusac zagrebački restorani nude niz pogodnosti za plaćanje beskontaktnim i standardnim Mastercard i Maestro karticama. Više o restoranima sudionicima akcije Mastercard Sladokusac i pogodnostima za plaćanje Mastercard i Maestro karticama doznajte ovdje.

Neprocjenjivo iskustvo – večera za dvoje u restoranu Osteria Francescana – dar najkreativnijem vlasniku Mastercard ili Maestro kartice

Najkreativnijem vlasniku Mastercard ili Maestro kartice koji iskusi gastro doživljaj u restoranima sudionicima akcije Mastercard Sladokusac darujemo večeru za dvije osobe u najboljem europskom restoranu 2017. godine – Osteria Francescana u Modeni! Dar uključuje i dvodnevni smještaj, putovanje na odredište, kao i slatko Mastercard iznenađenje za dvije osobe. Uz glavnu nagradu, osiguran je i smještaj u hotelu na bazi jednog noćenja, kao i trošak putovanja. Više o kreativnom natječaju doznajte ovdje.

storygourmet-vas-poziva-na-jedinstveno-gastronomsko-putovanje-zagrebackim-restoranima-mastercard-sladokusac

Tekst i foto: promo