Bogat zabavni program Story Festa čiji je glavni partner PBZ Card, vodeća kartična tvrtka u Hrvatskoj, privukao je i ove godine Zagrepčane na Cvjetni trg! Na pozornici su, pod voditeljskom palicom Ivana Vukušića, nastupili brojni izvođači – program su veselim pjesmama otvorili dječji zborovi Pahuljice te Kikići i genijalci, a mnoge je bez daha ostavio nastup plesne skupine Plesni centar Osmijeh. Posebna je glazbena poslastica bio pjevač Željko Krušlin Kruška, čiji su legendarni hitovi rasplesali posjetitelje. Uz njega su nastupili i glazbenik Matija Cvek, s nešto laganijim izvedbama, te aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna koja se izvrsno snašla u ulozi pjevačice.

Story Fest i PBZ Card razveselili su brojne građane, koji su uz Story kupone obavili šoping i iskoristili atraktivne popuste, a mnogi od njih su zahvaljujući iznosu većem od 200 kuna dobili dar – praktičnu shopping torbu na korneru American Express na Cvjetnom trgu! Uz to su imali prilike iskoristiti i brojne pogodnosti – primjerice postati korisnik American Express kartica do 30. lipnja – bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja. Inače, današnja je cijela subota u znakuAMERICAN EXPRESS „HAPPY DAY-a“ jer čitatelji Storya mogu, uz Story Shopping Fest kupone i plaćanje American Express karticom, ostvariti 40% popusta u odabranim trgovinama diljem Hrvatske!

Ljubitelji dobrih automobila također su na Story Festu 'došli na svoje' jer je kuća Citroën Hrvatska predstavila novi Citroën C3 i specijalnu seriju modela Citroën C4 Cactus Shine Edition. Citroën C3 ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima te mogućnostima personalizacije, a opremljen je suvremenim internetskim tehnologijama, kao što je ConnectedCAM Citroën™, ugrađena kamera visoke razlučivosti koja omogućuje dijeljenje slika i videa, a predstavljena je prvi put u svijetu. C4 Cactus Shine Edition je iznimno bogato opremljen automobil koji nudi pravi zaokret u svijetu automobila s više dizajna, više udobnosti, više korisne tehnologije i s uštedom u troškovima.

Posjetitelji su se zasladili uz ukusne palačinke s preljevima koje potpisuje Tutač, a mnogi od njih kušali su i raznovrsne okuse kave koje je spravio Bike Coffee Hrvatska, što je ujedno i prvi koncept 'kave na biciklu' u Hrvatskoj. A najmlađi posjetitelji su se odlično zabavili na korneru dječje igraonice Sport Educa, uz face painting i raznovrsne igre.

Partner događanja Somersby osigurao je za sve posjetitelje osvježavajuće Somersby cidere iz Somersby Gardena, a pod motom „Somersby. Službeni pokrovitelj zalaska sunca.“. Ovo kozmopolitsko piće dostupno je u različitim okusima od kojih su najpopularniji Somersby jabukaSomersby kruška Somersby borovnica. Somersby je lider cider kategorije u Hrvatskoj te jedan od najbrže rastućih cidera u svijetu.

Na Story Festu powered by American Express svoju je bogatu ponudu predstavila i Turistička zajednica Grada Opatije pozvavši Zagrepčane na manifestaciju RetrOpatija koja se održava od 29. lipnja do 2. srpnja, a u sklopu kojeg će Opatija postati oaza nemjerljive količine zabave i atraktivnih programa. Uz popularne grupe koje će evocirati „zlatne dekade“ glazbene povijesti prošlog stoljeća, nastupit će i slavna glazbena imena - svjetska rockabilly zvijezda Marco Di Maggio, jedna od najboljih rock grupa u regiji Atomsko sklonište, The Beatles Revival Band i Marko Tolja, a neizostavan će biti i uvijek izvrsno posjećeni noćni tulum pod najvećom disco-kuglom na Ljetnoj pozornici na kojem će hitove vrtiti DJ Luca Montecchi.

Story Fest powered by American Express na Cvjetnom je trgu privukao brojna poznata lica koja su uživala u izvedbama glazbenika Željka Krušlina Kruške, Matije Cveka i Angelice Zacchigne. Tako su se na zagrebačkoj špici pojavili Kristina Krepela, Tihana Harapin Zalepugin, Lucija Lugomer, Sanja Pilić.

Tekst i foto: press, Robert Gašpert, Filip Hofer