Najnovije rezultate NAJBOLJIH atrakcija u HRVATSKOJ prema preporuci građana svake pojedine županije (Priroda, Povijest, Osobe, Događanja, Kultura, Sport, Restorani, Smještaj, Zabava, Shopping, Proizvodi) pogledajte od danas na www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info! i na mobilnoj aplikaciji bestCROATIA, koja je besplatni GPS turistički vodič za iPhone i ANDROID mobitele, planer i foto album putovanja s preko 3.500 atrakcija!

Ovim projektom dana je mogućnost da upravo građani svojim glasovima izaberu i predlože što sve smatraju najboljim u svojoj županiji, odnosno na području kojeg najbolje poznaju i na kojem žive.

Mobilna aplikacija bestCROATIA,radi i OFF LINE (osim kad koristi Google mape) te je trenutno najpotpunija i informacijski najopsežnija turistička mobilna aplikacija za Hrvatsku. Iz aplikacije je moguće nazvati i rezervirati stol u restoranu ili sobu u hotelu, poslati mail i vidjeti web stranicu atrakcije, poslati komentar i sugestiju… Moguće je i slanje e-razglednica, turističkih mailova, komuniciranje putem društvenih mreža (Twitter, Facebook)… Svaka atrakcija ima link na portal www.VIKENDPLANER.info koji daje ideje za savršen vikend.

Svi čitatelji u sljedećih 30 dana mogu besplatno preuzeti mobilnu aplikaciju bestCROATIA na hrvatskom ili engleskom jeziku:

https://itunes.apple.com/hr/app/best-croatia/id521222493?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abak.nuh