Što hrvatske znanstvenice i Kit Harington imaju zajedničko?

Svaki mjesec je mogućnost za novu pustolovinu i nove modne i životne lekcije, a to svakako znaju naše sugovornice Danica Kragić Jensfelt, Iva Tolić, Vlatka Zoldoš i Vernesa Smolčić koje su svojim otkrićima na području robotike, molekularne biologije, epigenetike i astrofizike dobile brojna priznanja koja su nas inspirirala da i mi u novom broju otvorimo vidike i proširimo svoje horizonte.

 

Novi val toplog vremena probudio je želju za suncem obasjanim proplancima i plažama, koja vam donosi glamurozne editorijale s neponovljivom Olgom Sherer na naslovnoj stranici. Morski sjaj i duboko plavetnilo iza predivnih modnih kombinacija neće vas ostaviti ravnodušnima dok se pripremate za dugo očekivani odmor.

 

A odmor od tmurnih scena i zvjerske kože, također je željno dočekao šarmantni glumac serije “Igra prijestolja” Kit Harington koji nas uvodi u ulogu u novom filmu Xaviera Dolana. Kako se Kit snašao u suptilnijoj ulozi u priči o potrazi za slavom i identitetom, morat ćete otkriti u novom izdanju.

A u žaru naše borbe za novim otkrićima, saznali smo i gdje najčešće griješimo kad je u pitanju šminka, iako smo bili uvjereni kako smo do sad usavršili naše vještine. Važnost rasvjete i zlouporaba posvjetljivača vinuli su nas u nove beauty visine.

Sigurni smo kako veći i sami znate koja je industrija vrijedna čak 30 milijardi dolara zaslužna za najvažniji dio svake beauty rutine, zar ne? To je industrija spavanja. Uz fantastične palete boja otkrivamo vam i inovacije koje predvode revoluciju dobrog sna.

Bacite se s nama u istraživanje uz svibanjski broj ELLE časopisa, od 20. travnja na kioscima!

 

Tekst i foto: Elle

 

 

Preporučujemo

Pročitajte i:

Novi broj National Geographica otkriva rađanje Europe i prvih Europljana

Europljani koji žive danas, u bilo kojoj zemlji, raznovrsna su mješavina drevnih predaka koji potječu…

Volite štrudle? Onda se u rujnu vidimo u Jaškovu

Jedno od onih događanja na koje dođete nakon što ste tjedan dana postili pa da…

Znanstvene radionice časopisa National Geographic Hrvatska na otoku Krku

Ako ljetujete na Krku, svakako povedite svoje mališane u Omišalj i Njivice na znanstvene radionice…

HZZO osigurao dodatnu količinu inzulinskih pumpi za djecu i odrasle

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) osigurao je dodatna financijska sredstva, izvan mjesečnih proračuna bolnica,…