Što hrvatske znanstvenice i Kit Harington imaju zajedničko?

Svaki mjesec je mogućnost za novu pustolovinu i nove modne i životne lekcije, a to svakako znaju naše sugovornice Danica Kragić Jensfelt, Iva Tolić, Vlatka Zoldoš i Vernesa Smolčić koje su svojim otkrićima na području robotike, molekularne biologije, epigenetike i astrofizike dobile brojna priznanja koja su nas inspirirala da i mi u novom broju otvorimo vidike i proširimo svoje horizonte.

 

Novi val toplog vremena probudio je želju za suncem obasjanim proplancima i plažama, koja vam donosi glamurozne editorijale s neponovljivom Olgom Sherer na naslovnoj stranici. Morski sjaj i duboko plavetnilo iza predivnih modnih kombinacija neće vas ostaviti ravnodušnima dok se pripremate za dugo očekivani odmor.

 

A odmor od tmurnih scena i zvjerske kože, također je željno dočekao šarmantni glumac serije “Igra prijestolja” Kit Harington koji nas uvodi u ulogu u novom filmu Xaviera Dolana. Kako se Kit snašao u suptilnijoj ulozi u priči o potrazi za slavom i identitetom, morat ćete otkriti u novom izdanju.

A u žaru naše borbe za novim otkrićima, saznali smo i gdje najčešće griješimo kad je u pitanju šminka, iako smo bili uvjereni kako smo do sad usavršili naše vještine. Važnost rasvjete i zlouporaba posvjetljivača vinuli su nas u nove beauty visine.

Sigurni smo kako veći i sami znate koja je industrija vrijedna čak 30 milijardi dolara zaslužna za najvažniji dio svake beauty rutine, zar ne? To je industrija spavanja. Uz fantastične palete boja otkrivamo vam i inovacije koje predvode revoluciju dobrog sna.

Bacite se s nama u istraživanje uz svibanjski broj ELLE časopisa, od 20. travnja na kioscima!

 

Tekst i foto: Elle

 

 

Preporučujemo

Pročitajte i:

8. festival bibliobusa - pravih riznica književnosti na kotačima

Rani dani lipnja donose veliko veselje - centar Rijeke zauzimaju bibliobusi, posebne i svima drage…

preventivni pregledi madeza

Preventivni pregledi madeža u nedjelju na Jarunu

Potaknuti konstantnim porastom broja oboljelih od melanoma u Hrvatskoj, Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba provodi…

Umjesto na kavi, vikend provedite na Medvednici i ne zaboravite povesti klince!

Zaklada „Hrvatska kuća srca“ poziva Zagrepčane na planinarenje i rekreaciju, a mi dodajemo da svi…

Tko su dobitnici ovogodišnjeg Romerquelle Story Hall of Famea?

Svake godine lifestyle magazin Story organizira prestižnu dodjelu nagrada Story Hall of Fame. Tako je…