Srpanjska Sensa daruje antistresnu bojanku powered by Cedevita

Od ponedjeljka 10. 7. 2017. na kioscima je nova Sensa koja svim čitateljima daruje – antistresnu bojanku Be Mindful powered by Cedevita! Iz pisma glavne urednice osjetite radost koju srpanjska Sensa donosi i doznajte što vas u ovom broju očekuje...

Radost. Ono svjetlo u nama koje sjaji i kad ne govorimo i kad ne djelujemo. Vidi se u kutu naših usana, u sjaju u očima. Obasjava naš život i živote onih kojima smo okruženi. Događa se kad ništa ne očekujemo, kad primamo otvorena srca… No može li takav osjećaj, taj unutarnji žar, biti konstanta u našim životima? Može li trajati i u manje sretnim danima, onda kad nam se čini da se sve urotilo protiv nas? U danima nesigurnosti, previranja i nesigurnih misli koje neslućenom brzinom dotiču skrivene kutke našega uma.

Vjerujem da je radost, taj žar za životom, snažnija od svega toga. Ona pokreće, mijenja naš pogled na svijet, u teškome pronalazi dobro, pomaže nam da vidimo svjetlo na kraju tunela. Ona ne poriče tugu, tjeskobu ili nevolju, životna radost nam pomaže da teške trenutke lakše razumijemo i kroz njih prođemo. Podsjeća nas da smo samo ljudi, ali i kako to "samo" u sebi skriva neslućenu veličinu - ljudskost, dobrotu i moć da se podignemo i kad nam je najteže. Radost je naš suputnik, ponekad tih, ponekad toliko glasan da imamo osjećaj kako čujemo njegovu radosnu pjesmu.

Ovoga ljeta pozovite tu pjesmu u svoj život, pronađite stvari, ljude, iskustva koja vama pjevaju najglasnije i ne odustajte od svog žara! On je duboko u vama, a kad izađe na površinu, ima moć mijenjati raspoloženje, stavove, čak i živote. Možda baš u ovoj Sensi pronađete riječi upućene samo vama, inspiraciju za novi, ljepši i sretniji put. S time ili bez toga, radujte se i živite punim plućima! Ima li boljeg trenutka za to od suncem obasjanih dana?

Dar svim čitateljima – antistresna bojanka powered by Cedevita

Srpanjska Sensa svim čitateljima daruje antistresnu bojanku Be Mindful powered by Cedevita! Ova bojanka slavi sadašnji trenutak, stoga iskoristite predstojeće ljetne dane na plaži, u skrivenim gradskim oazama ili vlastitome domu, i stvarajte vaša mala umjetnička djela! Uz to, osvježite se uz novi Cedevita napitak – Chia Fresca by Cedevita! Chia Fresca by Cedevita ima nizak udio šećera, limunov prah i chia sjemenke kao bogati izvor bjelančevina, željeza i kalcija. Spajanjem limunade i chia sjemenki dobiva se odlična fuzija teksture i okusa koja će vas oduševiti i dati vam dodtanu energiju.


Uz novu Sensu isprobajte Adriona mlijeko poslije sunčanja

U novoj Sensi pronađite Adriona mlijeko poslije sunčanja u praktičnom pakiranju! Hidratantno Adriona mlijeko poslije sunčanja s pantenolom i vitaminom A, osim prirodnih hidrofilnih podloga sadrži i prirodni ovlaživač glicerin, sa svojstvom navlačenja vlage, pa je koža permanentno svježa i vlažna. Osim toga, daje ugodan osjećaj hlađenja na ugrijanoj koži. Mlijeko je vrlo djelotvorno kod ublažavanja i otklanjanja opeklina stvorenih prekomjernim izlaganjem suncu u vrijeme najjačeg UV zračenja. Adriona Sun kozmetička linija za njegu i zaštitu od sunca obuhvaća široku paletu prirodnih hrvatskih proizvoda temeljenih na prirodnim sirovinama biljnog porijekla koji istovremeno štite od sunca, djeluju hidratantno, protuupalno i regeneriraju kožu. Sunčani program Adriona Sun prva je patentirana 2u1 formula i prva linija za sunčanje koja istovremeno štiti i njeguje kožu od sunca, a nagrađena je i zlatnom medaljom za inovaciju.

Pronađite novi broj časopisa Sensa na svim kioscima od 10. srpnja!

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Pričaonica za djecu 'O životinjama i ljudima'

Ljeto je u gradu, temperature rastu, ali ništa zato - sjajno je vrijeme za Ljetne…

Europski projekt Zaželi nova je prilika za zapošljavanje tri tisuće žena

Program „Zaželi“, dosad je najveći program financiran iz Europskog socijalnog fonda čija vrijednost je veća…

Dječje edukativne pjesmice na hrvatskom

Prije ili kasnije roditelji djeci krenu puštati zgodne pjesmice na engleskom na youtube kanalu jer…

Postanite ELLE Fashion Foto Talent!

Pozivamo sve mlade fotografe i zaljubljenike u modu da se uključe u naš veliki kreativni…