Srpanjska Sensa daruje antistresnu bojanku powered by Cedevita

Od ponedjeljka 10. 7. 2017. na kioscima je nova Sensa koja svim čitateljima daruje – antistresnu bojanku Be Mindful powered by Cedevita! Iz pisma glavne urednice osjetite radost koju srpanjska Sensa donosi i doznajte što vas u ovom broju očekuje...

Radost. Ono svjetlo u nama koje sjaji i kad ne govorimo i kad ne djelujemo. Vidi se u kutu naših usana, u sjaju u očima. Obasjava naš život i živote onih kojima smo okruženi. Događa se kad ništa ne očekujemo, kad primamo otvorena srca… No može li takav osjećaj, taj unutarnji žar, biti konstanta u našim životima? Može li trajati i u manje sretnim danima, onda kad nam se čini da se sve urotilo protiv nas? U danima nesigurnosti, previranja i nesigurnih misli koje neslućenom brzinom dotiču skrivene kutke našega uma.

Vjerujem da je radost, taj žar za životom, snažnija od svega toga. Ona pokreće, mijenja naš pogled na svijet, u teškome pronalazi dobro, pomaže nam da vidimo svjetlo na kraju tunela. Ona ne poriče tugu, tjeskobu ili nevolju, životna radost nam pomaže da teške trenutke lakše razumijemo i kroz njih prođemo. Podsjeća nas da smo samo ljudi, ali i kako to "samo" u sebi skriva neslućenu veličinu - ljudskost, dobrotu i moć da se podignemo i kad nam je najteže. Radost je naš suputnik, ponekad tih, ponekad toliko glasan da imamo osjećaj kako čujemo njegovu radosnu pjesmu.

Ovoga ljeta pozovite tu pjesmu u svoj život, pronađite stvari, ljude, iskustva koja vama pjevaju najglasnije i ne odustajte od svog žara! On je duboko u vama, a kad izađe na površinu, ima moć mijenjati raspoloženje, stavove, čak i živote. Možda baš u ovoj Sensi pronađete riječi upućene samo vama, inspiraciju za novi, ljepši i sretniji put. S time ili bez toga, radujte se i živite punim plućima! Ima li boljeg trenutka za to od suncem obasjanih dana?

Dar svim čitateljima – antistresna bojanka powered by Cedevita

Srpanjska Sensa svim čitateljima daruje antistresnu bojanku Be Mindful powered by Cedevita! Ova bojanka slavi sadašnji trenutak, stoga iskoristite predstojeće ljetne dane na plaži, u skrivenim gradskim oazama ili vlastitome domu, i stvarajte vaša mala umjetnička djela! Uz to, osvježite se uz novi Cedevita napitak – Chia Fresca by Cedevita! Chia Fresca by Cedevita ima nizak udio šećera, limunov prah i chia sjemenke kao bogati izvor bjelančevina, željeza i kalcija. Spajanjem limunade i chia sjemenki dobiva se odlična fuzija teksture i okusa koja će vas oduševiti i dati vam dodtanu energiju.


Uz novu Sensu isprobajte Adriona mlijeko poslije sunčanja

U novoj Sensi pronađite Adriona mlijeko poslije sunčanja u praktičnom pakiranju! Hidratantno Adriona mlijeko poslije sunčanja s pantenolom i vitaminom A, osim prirodnih hidrofilnih podloga sadrži i prirodni ovlaživač glicerin, sa svojstvom navlačenja vlage, pa je koža permanentno svježa i vlažna. Osim toga, daje ugodan osjećaj hlađenja na ugrijanoj koži. Mlijeko je vrlo djelotvorno kod ublažavanja i otklanjanja opeklina stvorenih prekomjernim izlaganjem suncu u vrijeme najjačeg UV zračenja. Adriona Sun kozmetička linija za njegu i zaštitu od sunca obuhvaća široku paletu prirodnih hrvatskih proizvoda temeljenih na prirodnim sirovinama biljnog porijekla koji istovremeno štite od sunca, djeluju hidratantno, protuupalno i regeneriraju kožu. Sunčani program Adriona Sun prva je patentirana 2u1 formula i prva linija za sunčanje koja istovremeno štiti i njeguje kožu od sunca, a nagrađena je i zlatnom medaljom za inovaciju.

Pronađite novi broj časopisa Sensa na svim kioscima od 10. srpnja!

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Sjajan i maštovit program na Festivalu Tobogan u Rijeci

Drugo izdanje Festivala Tobogan - aktivne ferije za djecu (Rijeka, 27. 6. - 8. 7.)…

Dođite na ovogodišnji ZnakoFest - nacionalnu smotru znakovnog jezika

U četvrtak, 28. lipnja 2018. godine u 18 sati dođite u Hotel Panoramu u Zagrebu,…

Ella Dvornik krasi naslovnicu lipanjskog Cosmopolitana

Cosmo influencerica godine Ella Dvornik vodi vas na uzbudljivo putovanje modnim stilovima i otkriva kako…

Ksenija Pajić i kujica Amy u kampanji 'Obitelj na more, a pas na ulicu?!'

Bliže se vrući dani i vrijeme ljetnih godišnjih odmora, što znači da počinje i kampanja…