U želji da stvorimo relevantno mjesto za sve one koji u svakom trenutku trebaju točnu i korisnuinformaciju, nastala je – Sretna.hr. Samim nazivom želimo poručiti da promičemo pozitivne vrijednosti, te kvalitetniji i sretnijiživot, čemu vjerujemo, svi težimo.

Cilj nam je biti informativnim, zabavnim ali i poučnim mjestom koje će postati prva ranojutarnja 'stanica' svake žene željne pozitivnih vijesti. Spremni smo naučiti ih da ljepotu života primjećuju u malim stvarima, u onome što vide, osjećaju i u onome o čemu razmišljaju. Jednako tako ponudit ćemo im i obilje lijepih vijesti iz područja mode i ljepote, zdravlja, gastronomije, kulture, ljubavi i seksa, ali i najzanimljivije vijesti iz svijeta slavnih, te kronika društvenihdogađanja. Bit će tu i mnoštvo korisnih i poučnih tema iz područja roditeljstva, ali i brojni savjeti i inspirativne priče o uređenju interijera i eksterijera, putovanjima i viđenjima poznatih destinacija na drugačiji način, očima naših putopisaca.

Čitateljice će moći postavljati pitanja stručnjacima o raznim temama poput nutricionizma, psihologije, zdravlja..., a pomoću kalkulatora moći će i izračunati svoj index tjelesne male, kalorijske potrebe, odrediti plodne i neplodne dane...

Bit će tu i zanimljivih tema naših kolumnista iz područja fitnessa, plesa, zdravlja, nutricionizma, kulture, glazbe, gastronomije...

Ovaj je portal osmišljen baš za nju, obiteljsku ženu današnjice, znatiželjnu, obrazovanu, pouzdanu i spremnu da odabere – sreću!

Tekst i foto: promo