Sonja Kovač najljepša u vjenčanici

Zvijezda naslovnice novog broja magazina Story vjenčanja jedna je od najuspješnijih hrvatskih influencerica, ujedno i blogerica, glumica i odlična plesačica, osoba koja osvaja svojom pozitivnom energijom, ljubavi prema životu, putovanjima i lijepim stvarima.

Editorijalom na modnim stranicama koji je snimljen u hotelu Amadria Park Capital, Sonja Kovač pokazala je svu svoju eleganciju i senzualnost. Možda malo poznata činjenica je da, unatoč stalnim snimanjima koja radi, Sonja priznaje kako je dugo odbijala ponude za snimanje u vjenčanicama.


"No na ovo sam vrlo brzo pristala, jer već neko vrijeme više razmišljam o svemu tome pa sam pomislila zašto ne!?", otkrila nam je Sonja. Našalila se kako bi imala i veliki problem da ju mora sada odabrati jer joj se sviđaju i uski modeli i oni sa šlepom s obzirom na to da joj se ne sviđa isključivo jedan model. Kako izgleda cijeli editorijal te koje još teme prati magazin Story vjenčanja, saznajte u broju koji je već na prodajnim mjestima.

 

Tekst i foto: Story vjenčanja; Marko Grubišić

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 22. godinu za redom u Areni Zagreb, od…

Djeco, jeste li za kreativno druženje s ludim klobučarom?

Etnografski muzej u Zagrebu poziva na ludozabavni program za djecu uz izložbu “Kapa dolje! Priča…

dijete s ADHD-om u skoli

Savjetovanje za povećanje motivacije i samokontrole djeteta s ADHD-om u školi i svakodnevnim obvezama

Savjetovanje za roditelje “Povećanje motivacije i samokontrole djeteta u školi i svakodnevnim obvezama” posvećeno djeci…

Dan crvenih haljina podsjeća nas na važan zdravstveni problem

S obzirom na činjenicu da je moždani udar treći vodeći uzrok smrti u žena, pod…