Ove školske godine znat će se tko je kupovao u Konzumu jer će si tako osigurati titulu najcool opremljenog učenika u razredu.

Omiljeni junaci, likovi i motivi na bilježnicama, olovkama, torbama i ostalom školskom priboru svakim će danom uveseljavati učenike i roditelje jer je učenje zanimljivije uz cool pribor.

Kako bi vaš školarac ponosno ušetao u razred s novom školskom opremom, inspiraciju potražite na odjelima školskog asortimana Super Konzum prodavaonica, gdje vas očekuje mnoštvo ruksaka i kvalitetnih anatomskih torbi za djevojčice i dječake, artikala za likovno i kreativno izražavanje te obuća, odjeća i sve za slobodne aktivnosti.

Konzum se i ove godine potrudio da vama i vašim školarcima ponudi nešto drugačije. Mladi će se osobito oduševiti ruksakom i romobilom RollJet Funkcionalnim bilježnicama koje su prilagođene svakom predmetu, a nakon učenja slijedi zabava - avantura uz Disney Frozen i Star Wars!

Prelistajte školski katalog, pronađite kompletan set za Sjedni 5! i uvjerite se da je u Konzumu opremit đaka stvarno zadaća laka!

Ako ste mislili da vam zbog priprema za školu neće ostati dovoljno vremena za kuhanje, imamo dobru vijest: Vaš školarac neće ostati gladan!

Znamo kako pretvoriti ručak ili večeru u zdrav i fin međuobrok. Sve što vam treba su naši receptići, svježe namirnice, malo dobre volje i puno ljubavi ❤ Pogledajte i besplatno preuzmite e-knjižicu, cijela obitelj će vam biti zahvalna :)

Povratak u školu je baš cool uz Konzum, zar ne?

Tekst i foto: promo