Sensa za deseti rođendan daruje čitateljima dva inspirativna printa!

Stigla je nova, jubilarna Sensa koja s ovim brojem slavi svojih prvih 10 godina! Pročitajte što vam poručuje urednica koja je punih 10 godina s vama u svom Pismu urednice i obavezno nabavite i ovaj mjesec svoj magazin za sretniji život. Pripremili smo vam i rođendanske darove, otkrijte... Potražite novi broj od 9. listopada na svim kioscima!

10 godina radosti

Stotine tisuća riječi, tisuće fotografija, stotine ljudi i deset godina kroz koje smo ih okupljali na jednome mjestu svakog mjeseca - u magazinu koji upravo imate u rukama - prošli su tako brzo, ali nikako ne i neprimjetno. Ja sama, a nadam se i vi, u ovom sam magazinu imala suputnika koji me je poticao da budem bolja, da moji odnosi, reakcije i djelovanje postanu zreliji i smisleniji, da razmišljam o svome zdravlju, prirodi… Iako je moj "zadatak" u posljednjih 10 godina bio kreirati njegov sadržaj, prava istina je da je sadržaj Sense na kraju kreirao mene.

 

 

Poput rijeke, ponekad silovito, ponekad suptilno, ali uvijek upečatljivo i sa smislom. Mijenjale su me misli, riječi i vizuali s ovih stranica. Suradnici, sugovornici i mjesta koja smo posjećivali. Katkada teški i neizvjesni trenuci, katkada oduševljenje dobro učinjenim poslom i priznanje samoj sebi da je u redu pogriješiti i nakon toga si dati priliku da se ponovo uzdignem, procvjetam i vratim osmijeh na svoje i na lica onih oko sebe.

Ono što želim Sensi, vama i sebi za naš zajednički, 10. rođendan je da ona i dalje ostane svijet u malom. Onaj koji potiče, tješi, razumije i gradi; budi snagu za koju smo mislili da je izgubljena, koji nas vraća na naš put razvoja, iscjeljenja i radosti. Bit će teških trenutaka, kao što ih je za sve nas bilo i do sada, no mi ćemo i dalje slaviti one lijepe te tako za sebe i druge i dalje dozivati ljepši i bolji svijet. Nadam se da ćemo se još dugo družiti na ovim stranicama jer one nas povezuju na poseban način. Na tome ću zauvijek biti zahvalna!

P.S. Mnogo lijepoga pripremili smo vam ovoga mjeseca. Naš rođendanski dar vama čak su dva printa na ekološkom papiru za vaš inspirativni kutak na radnom stolu ili na zidu. Također, ovoga mjeseca u limitiranom Sensa paketu s knjigom možete nabaviti naslove 'Moja menopauza', 'Kako smršavjeti' na zabavan način i 'Trčanje', za samo 49,90 kn. Potražite paket na svim frekventnijim prodajnim mjestima.

 

 

 

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Sudjelujte u Elleovom kreativnom natječaju i osvojite sjajne poklone!

Kakav bi to rođendan bio bez poklona? Za svojih 15. godina Elle najkreativnije čitateljice nagrađuje…

Karlovačka Aquatika u nedjelju slavi svoj prvi rođendan

Za nedjelju 22. listopada, kada Aquatika i službeno slavi prvu godinu postojanja, očekuje vas cjelodnevni…

Nova milenijska fotografija Šime Strikomana u spomen na Fausta Vrančića

U povodu obilježavanja 400. obljetnice smrti Fausta Vrančića i skorašnje izložbe Renesansni Faustus Verantius u…

Pronašli smo mjesta na kojima možete na miru dojiti u javnosti

Što to Perfecta Dreams ima, a moglo bi pomoći majkama da nahrane svoje bebe? Dobru…