Strastveni trkači svi žele samo jedno – trčati i svoje trčanje podignuti na nivo koji će im omogućiti da pretrče krunu svih trka – pravi maraton. Trčati ovih 42,2 km prava je čast, potvrda da možete sve i da je u vama neizmjerna snaga koja vam omogućuje da izdržite mnogobrojne uspone i padove, grčeve, trzaje i boli, da pobijedite u mentalnoj borbi za svaki metar naprijed, da pomaknete svoje granice i osjetite vrhunac pobjede kad protrčite kroz cilj. Ako vas sve ovo nabrojeno uzbuđuje i podiže vam adrenalin, vi ste pravi kandidat da krenete s Men’s Healthom na put u New York.

Cilj nam je dovesti vas na start NYC maratona

Časopis i Portal Men’s Healtha sljedećih dva tjedna pružaju vam jedinstvenu priliku koju valja iskoristiti – krenite s nama na besplatan put u New York i sudjelujte na NYC maratonu 4. studenog 2018. godine. Dovoljno je samo provjeriti ispunjavate li uvjete za prijavu, prijaviti se putem našeg obrasca za prijavu (niže), popuniti osobne podatke, napisati zašto biste željeli trčati NYC Maraton te pričekati da vas izaberemo. Kreativni natječaj traje od 27. srpnja 2018. godine, od 14:00 h do 14. kolovoza 2018. do 14:00 h. Ovdje se možete prijaviti na natječaj.

Časopis/portal Men’s Health i Run Croatia odabrat će čitatelja/čitateljicu koji će otputovati u New York i sudjelovati na NYC maratonu 4. studenog 2018. godine. Partner projekta je Saucony.

Uvjeti za prijavu:

  • Niste nikad sudjelovali na NYC maratonu.
  • Istrčali ste 3 maratona u zadnje 3 godine.
  • Istrčali ste najmanje jednu Run Croatia utrku od 2016. godine ili ste se prijavili i uplatili sudjelovanje na najmanje jednoj Run Croatia utrci u iduća dva mjeseca.
  • Napišite zašto biste željeli trčati NYC Maraton – to će biti kriterij odabira ako su zadovoljene prve tri točke.

Pravila kreativnog natječaja „S Men’s Healthom na maraton u New York!“ saznajte ovdje.

Tekst: Uredništvo Men's Healtha

Foto: Profimedia