Radionica o trudnoći i porodu namijenjena je svim trudnicama i njihovim partnerima u želji da im se obogate i olakšaju trudnički dani te omogući poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.

Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

Radionica o dojenju idućega dana traje 2 sata, vode ju Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri. Zbog ograničenog broja polaznica/ka prijavite se na telefon: 091 517 66 35

Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili Facebook stranica RODA Dubrovnik.

Mala škola dojenja u Zagrebu

U ponedjeljak, 2. listopada u Rodinu gnijezdu, Žerjavićeva 10/1. kat, u Zagrebu održat će se Mala škola dojenja. Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri (partnera je također potrebno prijaviti za sudjelovanje).

Početak radionice je u 17 sati, predviđeno trajanje je 2 sata i 45 minuta (uključeno je 15 minuta pauze).

Zbog ograničenog broja sudionica/ka (uz podatak o terminu poroda i kontakt broju telefona) obavezno se prijavite putem e-maila: dojenje@roda.hr. Potvrdu o sudjelovanju dobit ćete e-mailom. Prednost imaju trudnice sa skorijim datumom poroda.

Radionica je besplatna, ali su donacije dobrodošle, te će na radionici biti predviđeno mjesto za doniranje.

Tekst i foto: roda.hr