Radionice za djecu o emocijama

Radionice za djecu o emocijama uz pomoć „Emociometra inspektora Kroka“

Nakon prošlogodišnjih uspješnih ciklusa radionica za djecu u zagrebačkom Centru za psihološku podršku i razvoj „Pričaj mi“, početkom ožujka ponovno kreće rad s malenima. Za djecu u dobi od 4 i 5 godina organizira se ciklus radionica o emocijama koji svoju inspiraciju vuče iz novije popularne slikovnice „Emociometar inspektora Kroka“

Riječ je o sedam besplatnih radionica za djecu koje se održavaju uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a kroz koje će se posebna pažnja staviti na upoznavanje teme emocija i jačanje emocionalne pismenosti.

‘Emociometar inspektora Kroka’ bit će pomoćnik na radionici
Radionice će se održavati svakoga ponedjeljka, a bit će organizirane na interaktivan način, uz primjenu različitih zanimljivih aktivnosti i tema posebno nadahnutih slikovnicom Susanne Isern "Emociometar inspektora Kroka" koja je u Hrvatskoj izašla prošle godine u izdanju Planetopije.

Emociometar inspektora Kroka
Svi će maleni sudionici ciklusa radionica postati inspektori uz vodstvo inspektora Kroka - vrsnog poznavatelja emocija. Uz punu opremu - detektivski šešir, povećalo, fotoaparat, kao i posebno osmišljen alat emociometar, djeca će kroz radionice raditi na različitim slučajevima povezanim s emocijama. Na taj će način kroz zabavu i igru učiti o tome što su emocije, kako ih osjećamo, izražavamo i prepoznajemo u sebi.

Termin i način prijave
Ciklus radionica o emocijama započinje u ponedjeljak 4. ožujka, a održavat će se svakoga narednoga ponedjeljka do 15. travnja od 18 do 18.50 sati u prostorima Centra Pričaj mi u Jagićevoj ulici 11 u Zagrebu.

Svoje dijete prijavite na prijavnici na linku: https://goo.gl/forms/uKNaGWdueW2MAfoD3, a za sva dodatna pitanja možete se javiti na info@pricajmi.hr.

Tekst i foto: Pričaj mi

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

8. festival bibliobusa - pravih riznica književnosti na kotačima

Rani dani lipnja donose veliko veselje - centar Rijeke zauzimaju bibliobusi, posebne i svima drage…

preventivni pregledi madeza

Preventivni pregledi madeža u nedjelju na Jarunu

Potaknuti konstantnim porastom broja oboljelih od melanoma u Hrvatskoj, Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba provodi…

Umjesto na kavi, vikend provedite na Medvednici i ne zaboravite povesti klince!

Zaklada „Hrvatska kuća srca“ poziva Zagrepčane na planinarenje i rekreaciju, a mi dodajemo da svi…

Tko su dobitnici ovogodišnjeg Romerquelle Story Hall of Famea?

Svake godine lifestyle magazin Story organizira prestižnu dodjelu nagrada Story Hall of Fame. Tako je…