Radionice za djecu o emocijama

Radionice za djecu o emocijama uz pomoć „Emociometra inspektora Kroka“

Nakon prošlogodišnjih uspješnih ciklusa radionica za djecu u zagrebačkom Centru za psihološku podršku i razvoj „Pričaj mi“, početkom ožujka ponovno kreće rad s malenima. Za djecu u dobi od 4 i 5 godina organizira se ciklus radionica o emocijama koji svoju inspiraciju vuče iz novije popularne slikovnice „Emociometar inspektora Kroka“

Riječ je o sedam besplatnih radionica za djecu koje se održavaju uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a kroz koje će se posebna pažnja staviti na upoznavanje teme emocija i jačanje emocionalne pismenosti.

‘Emociometar inspektora Kroka’ bit će pomoćnik na radionici
Radionice će se održavati svakoga ponedjeljka, a bit će organizirane na interaktivan način, uz primjenu različitih zanimljivih aktivnosti i tema posebno nadahnutih slikovnicom Susanne Isern "Emociometar inspektora Kroka" koja je u Hrvatskoj izašla prošle godine u izdanju Planetopije.

Emociometar inspektora Kroka
Svi će maleni sudionici ciklusa radionica postati inspektori uz vodstvo inspektora Kroka - vrsnog poznavatelja emocija. Uz punu opremu - detektivski šešir, povećalo, fotoaparat, kao i posebno osmišljen alat emociometar, djeca će kroz radionice raditi na različitim slučajevima povezanim s emocijama. Na taj će način kroz zabavu i igru učiti o tome što su emocije, kako ih osjećamo, izražavamo i prepoznajemo u sebi.

Termin i način prijave
Ciklus radionica o emocijama započinje u ponedjeljak 4. ožujka, a održavat će se svakoga narednoga ponedjeljka do 15. travnja od 18 do 18.50 sati u prostorima Centra Pričaj mi u Jagićevoj ulici 11 u Zagrebu.

Svoje dijete prijavite na prijavnici na linku: https://goo.gl/forms/uKNaGWdueW2MAfoD3, a za sva dodatna pitanja možete se javiti na info@pricajmi.hr.

Tekst i foto: Pričaj mi

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Bijela roda

Dan voda u ZOO Vrtu uz moto: Čuvajmo pitku vodu!

Svjetski dan voda u Zoološkom će se vrtu grada Zagreba obilježiti u subotu, 23. ožujka.…

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i poklanjamo vam specijalnu narukvicu s oznakom National Geographic Hrvatska!

National Geographic mnogo je više od časopisa. Stoga upotpunite svoju kolekciju i postanite dio vjerne…

Dan bez mobitela

VIDEO SPOT: Malena Aura uči obitelj kako preživjeti 'Dan bez mobitela'

Uglavnom govorimo o problemu ovisnosti o tehnologiji kod djece, a ustvari bismo prvo trebali govoriti…

Vlak iz davnina

Vlakom iz davnina u svijet bajki Ivane Brlić Mažuranić

Grad Slavonski Brod poziva na jedinstveno putovanje u čarobni svijet bajki Ivane Brlić Mažuranić tijekom…