„Kolibrići“ su u društvu svojih roditelja i voditelja prisutnim gostima izrecitirali i otpjevali pjesmice koje su naučili na svojim radionicama te sudjelovali na likovnoj radionici. Tajnica Društva „Naša djeca“ Opatija gđa. Sanja Škorić zahvalila se Gradu Opatiji na podršci kao i voditeljima i volonterima radionice i igraonice „Kolibrići“ na predanom radu. – Razvijanje programa podrške i integracije djece s teškoćama u razvoju s ciljem stvaranja poticajnog i osnažujućeg okruženja za njih i njihove roditelje u Društvu „Naša djeca“ Opatija započelo je prije 14. godina, a skorašnjim preseljenjem u nove prostore još će se dodatno unaprijediti – istaknula je gđa. Sanja Škorić.

Prije četrnaest godina DND Opatija pokrenulo je projekt “Više od igre” prema kojem je realizirana radionica i igraonica za djecu s posebnim potrebama i kroničnim bolestima “Kolibrići” u kojeg su se uključila djeca s posebnim potrebama koja su se nalazila u Registru Grada Opatije, a savjetima je pružala pomoć i djeci i njihovim roditeljima s područja čitave Liburnije.

U dobrom društvu zamjenice gradonačelnika gđe. Marine Gašparić, zamjenika gradonačelnika gsp. Fernanda Kirigina, voditeljice Odsjeka za društvene djelatnosti u Gradu Opatiji gđe. Zlate Torbarine, više stručne suradnice u Odsjeku za društvene djelatnosti u Gradu Opatiji gđe. Andree Arbanasić, ravnateljice Dječjeg vrtića u Opatiji gđe. Sabrine Jelić, vijećnika Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije i članova i volontera iz Društva „Naša djeca“ Opatija, radionica i igraonica „Kolibrići“ za djecu s teškoćama u razvoju proslavila je svoj 14. rođendan

Tekst i foto: DND Opatija