Zašto biste došli na ovu radionicu?

Jer zbog bolova u leđima (koljenima, zglobovima...) ne možete zaspati čak i kada dijete spava.

Jer vas je strah porođaja i čule ste strašne priče iz rodilišta.

Jer želite saznati kako poviti novorođenče kako bi izbjegli ili mu olakšali kolike.

I još puno, puno vrijednih i potrebnih informacija o vježbanju za vrijeme trudnoće, o fazama poroda i baby handlingu, saznajte od tri stručnjakinje i majke koje su odlučile svoje svekoliko znanje sažeti i staviti ga vama u službu.

Kome je radionica namijenjena?

Svim majkama i budućim majkama koje imaju bilo kakvu brigu, strah ili nedoumicu u vezi trudnoće, poroda i perioda iza poroda bilo da se radi o prvom ili svakom sljedećem djetetu. Znamo da dobra informacija može značajno pomoći bez obzira na to koja je trudnoća u pitanju. Ova će radionica iz vas izvući ono najjače i najbolje kako biste bili najbolji mogući roditelji.

Tri stručnjakinje, svaka u svom području, i same majke govorit će svaka o svojoj temi.

Jelena, učiteljica pokreta će otkloniti sve bolove i pripremiti vas fizički za bezbolnu trudnoću i (gotovo) bezbolan porod.

Sanja, doula otkrit će vam načine da se pripremite za sami porod i ono što slijedi iza toga. Kako pripremiti partnera koji želi sudjelovati da bude na dobrobit, a ne smetnja, te najzanimljivije, iz prve ruke ćete čuti neutralno i stručno iskustvo o gotovo svakom rodilištu u Hrvatskoj.

Iva će na svoj divni, stručni način poučiti roditelje kako smiriti dijete kada ima kolike u samo nekoliko minuta, kako osigurati više vremena za sebe, te kako odgojiti sretno dijete što smo sigurni da svi želite!

Ova radionica je PARTNER FRIENDLY stoga dovedite i svoje partnere, oboje ćete naučiti puno vrijednih stvari, te kao prava obitelj poticati jedno drugo da ih koristite i rastete kroz ovaj predivan period!

Više o predavačicama pročitajte na ovom linku: http://vjezbaonica.hr/novosti/sto-za-vas-znaci-carobna-trudnoca-majcinstvo-i-sretna-obitelj/

Kako bismo se svima mogli ravnopravno posvetiti, broj mjesta je ograničen, stoga svoje mjesto rezervirajte odmah!

Za više informacija o uplati i radionici javite se na mail carobnatrudnoca@gmail.com

Tekst i foto: press