Ako još niste rezervirali svoju ulaznicu za ovogodišnju edukativnu konferenciju Mliječni zub, popust na ranu prijavu za pojedinačne ulaznice vrijedi još do petka 31. siječnja! Osim toga, postoje i dodatne pogodnosti za grupne prijave od 3 i više sudionika.

Zanstveno je dokazano da se osobe koje imaju razvijene emocionalne vještine lakše mogu nositi sa zahtjevima i pritiscima okoline te se nazivaju emocionalno inteligentnima. Niz istraživanja ukazuju i naglašavaju da djeca s razvijenijom emocionalnom inteligencijom postižu bolji uspjeh u školi, lakše pronalaze posao, općenito su zadovoljnija i uspješnija.

Nije li to ono što želimo svojoj djeci? I roditelji i odgojitelji imaju isti cilj – sretno, zdravo i uspješno dijete. Ipak, odgajatelji i roditelji imaju drugačije uloge u odgoju djece. Obje strane su stručnjaci – roditelji u poznavanju svoj djeteta, a odgojitelji u profesionalnom smislu poznavanja odgoja i obrazovanja. Obje strane su jednako važne i imaju velik utjecaj na dijete. A kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete? Što roditelj treba činiti? Kako odgojitelj može poticati razvoj emocionalne inteligencije?

Odgovore na ova i slična pitanja saznajte na konferenciji Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete, 13. i 14. ožujka, u Kraš Auditoriumu u Zagrebu! Cijeli program konferencije pogledajte ovdje, a sve predavače, govornike i moderatore upoznajte ovdje!

Tekst i foto: press