Nakon jučerašnje prve u nizu promocije nove knjige Brune Šimleše u Zagrebu, i čitatelji iz drugih dijelova Hrvatske mogu uživo poslušati ovog vrlo uspješnog autora na prestavljanju svoje knjige. Danas, 19. 10. 2017. na redu je promocija u Rijeci u dvorani Filodrammatica od 18 sati.

Bruno Šimleša, autor knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti, dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima! Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga.

Često nam je jasna teorija, ali imamo problema s praksom. Znamo što bismo trebali napraviti u životu, ali ne znamo kako. Bruno Šimleša piše o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje te harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose.

U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao, kako drugačije nego – bez rukavica.

promocije-nove-knjige-brune-simlese-bez-rukavica

Dio knjige su i autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima te koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijeg društva. Knjiga je prvotno objavljena 2012. godine pod nazivom “U rukavicama mi je ionako prevruće”, a ovo je novo i dopunjeno izdanje!

Izdavač: Mozaik knjiga

Broj stranica: 210

Cijena: 99 kn

O autoru:

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list. Udruga SVE za NJU 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata osmogodišnje djevojčice.

promocije-nove-knjige-brune-simlese-bez-rukavica

Kako do besplatnog primjerka knjige?

Dvoje najbržih čitatelja koji pošalju mejl s naznakom "Bez rukavica" sa svojim podacima na mejl urednistvo@roditelji.hr osvojit će primjerak nove knjige Brune Šimleše. Sretno!

Dobitnici knjiga su Dubravko Badalić iz Lipovljana i Ksenija Cajzek iz Varaždina. Čestitamo!

Tekst i foto: press