Proljetna Sensa je s nama…

Od ponedjeljka, 12. ožujka potražite novi broj Sense - magazina za sretniji život! Iz pisma glavne urednice otkrijte što vas sve očekuje u novoj Sensi i kakvu smo vam posebnu konferenciju pripremili za proljeće

Mnogo puta mi se, čitajući teme iz Sense, dogodilo da se naježim na rečenice i misli naših autora, ali i pomislim - da, baš taj poticaj mi je trebao. Ta prava rečenica i prava riječ u pravo vrijeme. Ohrabrenje da napustim čahuru osjećaja i djelovanja, da se promijeni tijek mojih misli, ohrabrim se za promjenu koliko god ona malena bila. Jer ništa veliko neće se dogoditi iz nedjelovanja, najčešće se neće dogoditi baš ništa. Uvjeti, okolina i život ostat će nepromijenjeni s osjećajem kao da nešto nedostaje ili nije u potpunosti dovršeno.

Velika Sensa Power Events konferencija – Moć samomotivacije

Ti osjećaji i takvo okruženje potiču nas da sa Sensom uvijek idemo korak dalje. Od našeg mjesečnika za sretniji život, Sensa vikenda i Yoga Retreata do Sensa dana i radionica koje ste zavoljeli. S toplijim danima koji su simboli promjene, rasta i aktivnog rada na sebi, ponosna sam što vam mogu predstaviti veliku Sensa Power Events konferenciju koja će se 11. svibnja održati u zagrebačkom Palace Hotelu. U suradnji s našim poticajnim kolumnistima i predavačima iz poslovnog, umjetničkog, znanstvenog i sportskog svijeta, tema prve konferencije je Moć samomotivacije.

Motivacija je poticaj za promjenu, ona je unutarnji pokretač koji ideje transformira u uspjeh, u privatnom i poslovnom životu. Motivacija nam pomaže u onom ključnome za napredak, pomaže nam da - djelujemo. Uz moto Budite aktivni pokretač vlastitog napretka i uspjeha vjerujem da će vrijedni savjeti, inspirativne priče i alati za aktiviranje samomotivacije, bez obzira na nepodržavajuće okruženje, mnoge potaknuti na promjenu koju dugo priželjkuju.

Naš temelj, magazin koji i ovoga mjeseca čitate, motivirajuće je štivo i za nas koji ga stvaramo. Svakoj temi i nakon toliko godina pristupamo s poštovanjem, nove riječi donose novu energiju, hrane nas iznutra i potiču kreativnost i dobar osjećaj. U današnjem svijetu to je velika stvar. Stoga, budimo zajedno promjena koja zrači, (samo)motivatori koji ne odustaju od svojih želja, nada i vizija!

Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Potražite novi broj Sense na svim kioscima od 12. ožujka, a ovdje prolistajte časopis!

 

Tekst i foto: Sensa

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Neale Donald Walsch: Čemu biste trebali naučiti djecu?

Uskoro u Hrvatskoj gostuje svjetski poznati američki pisac…

Pročitajte i:

Ksenija Pajić i kujica Amy u kampanji 'Obitelj na more, a pas na ulicu?!'

Bliže se vrući dani i vrijeme ljetnih godišnjih odmora, što znači da počinje i kampanja…

Počinje još bogatiji Open-air festival Zagreb Classic na Tomislavcu

Treći put zaredom možete uživati u predivnoj glazbi besplatno ravno ispod zvijezda! Povedite djecu, mogu…

Održan je osmi Sensa dan

Jedan od najljepših projekata Sensa magazina, održan je osmi put za redom na tradicionalnoj lokaciji,…

Rodina radionica za buduće tate

Dragi tate, ovo je nešto samo za vas. Dočekajte svoju bebu spremni!