Proljetna Sensa je s nama…

Od ponedjeljka, 12. ožujka potražite novi broj Sense - magazina za sretniji život! Iz pisma glavne urednice otkrijte što vas sve očekuje u novoj Sensi i kakvu smo vam posebnu konferenciju pripremili za proljeće

Mnogo puta mi se, čitajući teme iz Sense, dogodilo da se naježim na rečenice i misli naših autora, ali i pomislim - da, baš taj poticaj mi je trebao. Ta prava rečenica i prava riječ u pravo vrijeme. Ohrabrenje da napustim čahuru osjećaja i djelovanja, da se promijeni tijek mojih misli, ohrabrim se za promjenu koliko god ona malena bila. Jer ništa veliko neće se dogoditi iz nedjelovanja, najčešće se neće dogoditi baš ništa. Uvjeti, okolina i život ostat će nepromijenjeni s osjećajem kao da nešto nedostaje ili nije u potpunosti dovršeno.

Velika Sensa Power Events konferencija – Moć samomotivacije

Ti osjećaji i takvo okruženje potiču nas da sa Sensom uvijek idemo korak dalje. Od našeg mjesečnika za sretniji život, Sensa vikenda i Yoga Retreata do Sensa dana i radionica koje ste zavoljeli. S toplijim danima koji su simboli promjene, rasta i aktivnog rada na sebi, ponosna sam što vam mogu predstaviti veliku Sensa Power Events konferenciju koja će se 11. svibnja održati u zagrebačkom Palace Hotelu. U suradnji s našim poticajnim kolumnistima i predavačima iz poslovnog, umjetničkog, znanstvenog i sportskog svijeta, tema prve konferencije je Moć samomotivacije.

Motivacija je poticaj za promjenu, ona je unutarnji pokretač koji ideje transformira u uspjeh, u privatnom i poslovnom životu. Motivacija nam pomaže u onom ključnome za napredak, pomaže nam da - djelujemo. Uz moto Budite aktivni pokretač vlastitog napretka i uspjeha vjerujem da će vrijedni savjeti, inspirativne priče i alati za aktiviranje samomotivacije, bez obzira na nepodržavajuće okruženje, mnoge potaknuti na promjenu koju dugo priželjkuju.

Naš temelj, magazin koji i ovoga mjeseca čitate, motivirajuće je štivo i za nas koji ga stvaramo. Svakoj temi i nakon toliko godina pristupamo s poštovanjem, nove riječi donose novu energiju, hrane nas iznutra i potiču kreativnost i dobar osjećaj. U današnjem svijetu to je velika stvar. Stoga, budimo zajedno promjena koja zrači, (samo)motivatori koji ne odustaju od svojih želja, nada i vizija!

Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Potražite novi broj Sense na svim kioscima od 12. ožujka, a ovdje prolistajte časopis!

 

Tekst i foto: Sensa

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Neale Donald Walsch: Čemu biste trebali naučiti djecu?

Uskoro u Hrvatskoj gostuje svjetski poznati američki pisac…

Pročitajte i:

Izaberi životni poziv – postani SOS mama/SOS tata

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska raspisala je natječaj za radno mjesto: SOS mama/SOS tata. Ovo…

Uključite se u #BEAware nagradni natječaj i osvojite 2000 kuna

Centar za poremećaje hranjenja BEA poziva vas da sudjelujete u njihovom novom nagradnom natječaju

Potražite novi broj časopisa Lijepa&aktivna i ostvarite fitness ciljeve!

Ostvarite fitness ciljeve ovog proljeća i ojačajte svoje tijelo uz savjete dvomjesečnika Lijepa&aktivna! Novo izdanje…

Status muža koji se ženi ispričao pred svijetom: Danas sam shvatio kolika sam budala ispao

'Kako sam mogao da biti tako glup i vidim 'slabost' pored svih drugih stvari?', iskrene…