Bug Future Show 2017 je cjelodnevni tehnološki show, koncipiran kao kombinacija scenskog programa i izložbenog programa koji se paralelno odvijaju u istom prostoru. Četvrti BFS dolazi pod motom „Building a Better World“, pa će predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj put posjetiteljima pokazati uređaje, trendove i tehnologije budućnosti s kojima ćemo zajedno izgraditi bolji svijet, usmjeravanjem generacija koje dolaze ka STEM znanjima, digitalnom odrastanju i težnji za različitim, inovativnim i tolerantnim vrijednostima. Održava se 26. siječnja 2017. u Kinu Europa u Zagrebu od 10 sati.

Cjelokupni program možete pratiti na službenim stranicama BFS 2017. a ono zbog čega je nama osobito zanimljivo ovogodišnje izdanje show-a jesu Profesori heroji koji će prenijeti svoja iskustva iz prakse.

"Oni prkose zastarjelom obrazovnom programu približavajući tehnologiju, matematiku, elektroniku i znanost najmlađima koristeći odgojne metode budućnosti koje su osmislili sami. Profesori heroji u vlastitoj režiji „podvaljuju“ djeci ljubav prema učenju i znanjima neophodnim za život u drugačijem, boljem svijetu, opremajući razrede iPadima, vodeći ih na virtualna putovanja, nižući odličja na natjecanjima znanja diljem svijeta, približavajući najsuvremenije tehnološke dosege čak i onima predškolskoj dobi. Čudotvorce koji će vas zapanjiti predstavit će te ih propitati o njihovim motivima, rezultatima, ali i preprekama na koje nailaze najveći među najvećim arhitektima boljeg svijeta, Toni Milun.

Među profesorima herojima naći će se sljedeća imena: odgajateljica Ksenija Blagec, učiteljica razredne nastave Marlena Bogdanović, Dejan Nemčić, nastavnik geografije, Nikola Dmitrović, nastavnik informatike.

Ulaznice su besplatne, no treba ih na vrijeme preuzeti. Više čitajte ovdje

Tekst: Ivančica Tarade

Foto: BFS 2017