Uljepšajte si produženi vikend i iznenadite svoje najmlađe te posjetite Wind Festival 2017. od 16. do 18. lipnja na zagrebačkom Jarunu. Zbog velikih vrućina svi iščekujemo odlazak na obalu, ali ljetna priča počinje već u Zagrebu! No, osim puštanja zmajeva i koncerata čeka vas bogat program koji počinje u 8:30 sati rainbow garden Meditacijom kada se vesla do sredine jezera i tamo na neko vrijeme se spušta #sidro…dovoljno dugo da iskusite sat vremena potpunog mira i tišine.
produljeni-vikend-uz-zmajarenje-wind-festival-na-jarunu

PETAK, SUBOTA I NEDJELJA (16. - 18. Lipanj)

RADIONICE

U 8:30 radionica meditacije na jezeru. U 10 sati vježbanje yogu #onshore i duboko disanje, neka sve bude#samospontano. #radionicayogeimeditacijerainbow garden

U 11h

*Izrađuju se i puštaju šareni zmajevi različitih boja i oblika na vjetru.#upoznajemovjetar.

U 13 i u 15 sati nastavljaju se:

*Radionice izrade i puštanja zmajeva (Zmajoljupci - Kite Flying Lovers),

*Kreativne radionice: slikanje na slikarskom stalku, izrada mobila, hvatača vjetra i maštovitih zastava, (Centar kulture na Peščenici - KNAP),

*Radionica zdravog roštilja i smoothieja (Vegehop - Vlaška 79) i *Tečaj SUP-anja na Jarunu (Stand Up Paddling) za one koji su spremni za #moreprijemora i priliku za osvajanje mobitela na utrci SUP početnika (Surf klub Tri Strijele)

Pustite vašu maštu niz vjetar u opuštenoj i razigranoj atmosferi festivala. Rezervirajte svoja mjesta na brojnim radionicama na e-mail tristrijelesurfklub@gmail.com.
produljeni-vikend-uz-zmajarenje-wind-festival-na-jarunu

KONCERTI

Glazbeni program počinje od 17 sati i donosi Nipple People, Brain Holidays, Spleen G, Drvored, Kaira Kela, Proleter, Tomo in der Mühlen, Surfshaq i mnoge druge.

ARTIST'S LINE UP:

#PETAK 16.6.

Nobody, Robostrop & CEO, Kut lajavog psa, Sedam dana Japana, Proleter, SPLEEN G.

, ,

#SUBOTA 17.6.

Sisters in Roots, BRAIN HOLIDAYS

+ elektro Surfshaq Party DJ:MoreJacks, Tomo in der Mühlen, Surfshaq: Repich & Peretti.

, ,

#NEDJELJA 18.6.

Drvored, Kaira Kela, NIPPLEPEOPLE

+ elektro Surfshaq Party DJ: Fabian Mateša

Tekst: Marko Kuten

Foto: Profimedia, Facebook Kluba Tri strijele