Jedna u nizu predivno ilustriranih i napisanih izdanja Školske knjige su Putovanja - nevjerojatne seobe životinja. Iznenadit će mlađi i stariji uzrast i jako ih razveseliti kao dar!

Različite vrste životinja, velike i male, odlaze na veličanstvena putovanja diljem našega planeta kako bi preživjele, a pritom se suočavaju s različitim vremenskim neprilikama i gladnim grabežljivcima. Knjiga Putovanja u dvadeset priča prikazuje nevjerojatne seobe životinja poput carskoga pingvina, velike bijele psine, velikih krda slonova ili milijuna crvenih rakova. Prepuna zanimljivih i zadivljujućih podataka o različitim životinjskim vrstama, ova knjiga pobuđuje osjećaj istinskog divljenja prirodi. Predivno ilustriran prikaz velikih životinjskih seoba podučava najmlađe poštivanju prirode te osvještava utjecaj čovjekova djelovanja na promjene u životinjskom svijetu.

Knjigu o nevjerojatnim putovanjima životinja napisao je Mike Unwin, nagrađivani britanski putopisac, novinar i autor brojnih knjiga za djecu, a ilustrirala Jenni Desmond, dobitnica prestižne nagrade New York Timesa za najbolje ilustriranu dječju knjigu.

price-o-nevjerojatnim-seobama-zivotinja-za-znatizeljne-ljubitelje-prirode

Izdavač: Školska knjiga

Broj stranica: 48 stranica

Cijena: 89 kn