Priče o nevjerojatnim seobama životinja – za znatiželjne ljubitelje prirode

Ovu će knjigu voljeti svi ljubitelji životinja i prirode. Manjima će mame i tate morati malo prilagoditi tekst i razgovarati s njima o pročitanom, no osnovnoškolci će moći već i sami čitati i doznati zašto tolike životinje moraju svake godine prijeći tisuće i tisuće kilometara...

Jedna u nizu predivno ilustriranih i napisanih izdanja Školske knjige su Putovanja – nevjerojatne seobe životinja. Iznenadit će mlađi i stariji uzrast i jako ih razveseliti kao dar!
Različite vrste životinja, velike i male, odlaze na veličanstvena putovanja diljem našega planeta kako bi preživjele, a pritom se suočavaju s različitim vremenskim neprilikama i gladnim grabežljivcima. Knjiga Putovanja u dvadeset priča prikazuje nevjerojatne seobe životinja poput carskoga pingvina, velike bijele psine, velikih krda slonova ili milijuna crvenih rakova. Prepuna zanimljivih i zadivljujućih podataka o različitim životinjskim vrstama, ova knjiga pobuđuje osjećaj istinskog divljenja prirodi. Predivno ilustriran prikaz velikih životinjskih seoba podučava najmlađe poštivanju prirode te osvještava utjecaj čovjekova djelovanja na promjene u životinjskom svijetu.

Knjigu o nevjerojatnim putovanjima životinja napisao je Mike Unwin, nagrađivani britanski putopisac, novinar i autor brojnih knjiga za djecu, a ilustrirala Jenni Desmond, dobitnica prestižne nagrade New York Timesa za najbolje ilustriranu dječju knjigu.


Izdavač:
Školska knjiga

Broj stranica: 48 stranica

Cijena: 89 kn

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Žene u znanosti - 50 neustrašivih znanstvenica koje su promijenile svijet

Novo izdanje Školske knjige 'Žene u znanosti' slavi…

Pročitajte i:

Dankinja Iben Dissing Sandahl predstavila novu knjigu za roditelje i prenijela važne poruke roditeljima

Koliko je danski način odgoja primjenjiv za Hrvate, na čemu bismo najviše trebali raditi kao…

Bijela roda

Dan voda u ZOO Vrtu uz moto: Čuvajmo pitku vodu!

Svjetski dan voda u Zoološkom će se vrtu grada Zagreba obilježiti u subotu, 23. ožujka.…

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i poklanjamo vam specijalnu narukvicu s oznakom National Geographic Hrvatska!

National Geographic mnogo je više od časopisa. Stoga upotpunite svoju kolekciju i postanite dio vjerne…

Dan bez mobitela

VIDEO SPOT: Malena Aura uči obitelj kako preživjeti 'Dan bez mobitela'

Uglavnom govorimo o problemu ovisnosti o tehnologiji kod djece, a ustvari bismo prvo trebali govoriti…