Pričaonica za tate

Danas kreće prva pričaonica za očeve, još se stignete pridružiti!

Dragi tate, pozvani ste na ciklus pričaonica za razmjenu iskustava na temu roditeljstva, partnerstva, odgoja, osobnih problema i odgovornosti s ciljem dobivanja korisnih savjeta i grupne podrške.
Razmjenom iskustava i problema može se doći do pokojeg dobrog savjeta, pronaći moguće korake za rješavanje nekog problema ili biti jednostavno podrška nekome tko se u svojoj muškoj ulozi ne snalazi najbolje ili ima neki konkretan problem.

Polaznici su aktivni sudionici, pričaju o svojim dobrim ili lošim iskustvima u vezi, braku, kao roditelj i sl., čime si zapravo međusobno pomažu na način da se nitko od prisutnih ne osjeća usamljen u svom problemu. Razgovore će diskretno voditi i usmjeravati voditelj kako bi ostali na temi te kako bi bili što konkretniji i korisniji za sve polaznike. Smisao grupe je da postoji mjesto gdje se muškarac s emotivnim, partnerskim i/ili roditeljskim problemom može otvoriti i biti saslušan s razumijevanjem i dobiti podršku te gdje može eventualno dobiti dobar savjet za rješavanje problema i za preuzimanje odgovornosti i "kormila u ruke".
Sudjelovanje je besplatno, ali radi bolje organizacije molimo da svoj dolazak najavite u inbox Udruge Zoo.

Prva pričaonica kreće danas, u petak 13.4. 2018. od 17 sati i traje sat vremena. Sljedeća je 11. svibnja od 17 sati na adresi Kruge 9, Zagreb.

Voditelj je Siniša Radić, 49 god., otac dvoje djece od 2 i 10 godina, rastavljen, po zanimanju dizajner, višegodišnji polaznik autogenog treninga, obiteljskih konstelacija, centra za osobni razvoj i psihoterapijskih grupa.

 

Tekst: FB event

 

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Warriorsi vas zovu u Maksimir!

I ovog vikenda, na najljepšem proplanku Parka Maksimir, Vidikovcu, uživajte u Luftanju, filmskom i glazbenom…

Uz pretplatu na magazin Sensa stiže i knjiga Tomice Šćavine

Novi pretplatnici Sense na dar dobivaju knjigu ‘Puni krug’ Tomice Šćavine koja objedinjuje njezine najbolje…

Znanstvene radionice za djecu u Njivicama

Znanstvene radionice u režiji National Geographic Hrvatska s atraktivnim zadacima i pokusima ispunit će vrijeme…

Prvi Park znanosti u Hrvatskoj

Na samo pola sata vožnje od Zagreba, u srcu Hrvatskog zagorja, otvoren je jedinstven, prvi…