Pričaonica za tate

Danas kreće prva pričaonica za očeve, još se stignete pridružiti!

Dragi tate, pozvani ste na ciklus pričaonica za razmjenu iskustava na temu roditeljstva, partnerstva, odgoja, osobnih problema i odgovornosti s ciljem dobivanja korisnih savjeta i grupne podrške.
Razmjenom iskustava i problema može se doći do pokojeg dobrog savjeta, pronaći moguće korake za rješavanje nekog problema ili biti jednostavno podrška nekome tko se u svojoj muškoj ulozi ne snalazi najbolje ili ima neki konkretan problem.

Polaznici su aktivni sudionici, pričaju o svojim dobrim ili lošim iskustvima u vezi, braku, kao roditelj i sl., čime si zapravo međusobno pomažu na način da se nitko od prisutnih ne osjeća usamljen u svom problemu. Razgovore će diskretno voditi i usmjeravati voditelj kako bi ostali na temi te kako bi bili što konkretniji i korisniji za sve polaznike. Smisao grupe je da postoji mjesto gdje se muškarac s emotivnim, partnerskim i/ili roditeljskim problemom može otvoriti i biti saslušan s razumijevanjem i dobiti podršku te gdje može eventualno dobiti dobar savjet za rješavanje problema i za preuzimanje odgovornosti i "kormila u ruke".
Sudjelovanje je besplatno, ali radi bolje organizacije molimo da svoj dolazak najavite u inbox Udruge Zoo.

Prva pričaonica kreće danas, u petak 13.4. 2018. od 17 sati i traje sat vremena. Sljedeća je 11. svibnja od 17 sati na adresi Kruge 9, Zagreb.

Voditelj je Siniša Radić, 49 god., otac dvoje djece od 2 i 10 godina, rastavljen, po zanimanju dizajner, višegodišnji polaznik autogenog treninga, obiteljskih konstelacija, centra za osobni razvoj i psihoterapijskih grupa.

 

Tekst: FB event

 

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

National Geographic Hrvatska otkriva lovce na Bibliju – saznajte više u prosinačkom izdanju

U misterioznom svijetu gdje se religija susreće s arheologijom, znanstvenici, kolekcionari i varalice utrkuju se…

Danas otvorenje skijaške staze na Sljemenu i sanjkališta na Cmroku!

Skijaši, večeras je noćno skijanje na Sljemenu besplatno, a klinci koji više vole sanjkanje, od…

Besplatne radionice u centru Travno u Zagrebu

Kulturni centar Travno niti jedne praznike ne ostavi djecu da se dosađuju. Kod njih se…

Besplatno vježbanje za trudnice

Tijekom cijele trudnoće tijelo se mijenja i priprema za taj konačni trenutak – porođaj. Sposobnost…