Pričaonica za tate

Danas kreće prva pričaonica za očeve, još se stignete pridružiti!

Dragi tate, pozvani ste na ciklus pričaonica za razmjenu iskustava na temu roditeljstva, partnerstva, odgoja, osobnih problema i odgovornosti s ciljem dobivanja korisnih savjeta i grupne podrške.
Razmjenom iskustava i problema može se doći do pokojeg dobrog savjeta, pronaći moguće korake za rješavanje nekog problema ili biti jednostavno podrška nekome tko se u svojoj muškoj ulozi ne snalazi najbolje ili ima neki konkretan problem.

Polaznici su aktivni sudionici, pričaju o svojim dobrim ili lošim iskustvima u vezi, braku, kao roditelj i sl., čime si zapravo međusobno pomažu na način da se nitko od prisutnih ne osjeća usamljen u svom problemu. Razgovore će diskretno voditi i usmjeravati voditelj kako bi ostali na temi te kako bi bili što konkretniji i korisniji za sve polaznike. Smisao grupe je da postoji mjesto gdje se muškarac s emotivnim, partnerskim i/ili roditeljskim problemom može otvoriti i biti saslušan s razumijevanjem i dobiti podršku te gdje može eventualno dobiti dobar savjet za rješavanje problema i za preuzimanje odgovornosti i "kormila u ruke".
Sudjelovanje je besplatno, ali radi bolje organizacije molimo da svoj dolazak najavite u inbox Udruge Zoo.

Prva pričaonica kreće danas, u petak 13.4. 2018. od 17 sati i traje sat vremena. Sljedeća je 11. svibnja od 17 sati na adresi Kruge 9, Zagreb.

Voditelj je Siniša Radić, 49 god., otac dvoje djece od 2 i 10 godina, rastavljen, po zanimanju dizajner, višegodišnji polaznik autogenog treninga, obiteljskih konstelacija, centra za osobni razvoj i psihoterapijskih grupa.

 

Tekst: FB event

 

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Preuzmite prvu hrvatsku slikovnicu o medijskoj pismenosti za najmlađe

Slikovnica izdana povodom Dana medijske pismenosti namijenjena je djeci, roditeljima, skrbnicima i odgajateljima, a pomoći…

Časopis Cosmopolitan proslavio 20 godina i izabrao Influencerice godine 2018

Ako u englesko-hrvatskom rječniku pogledate što znači riječ “influence”, pronaći ćete nekoliko značenja koje savršeno…

Sigurna vozačka dozvola - prevencija kroz ciljanu edukaciju i zabavu

Sigurna vozačka dozvola jedinstven je projekt prevencije i osvještavanja mladih o sigurnosti u prometu, a…

Kad je pravo vrijeme za polazak u školu i kako pripremiti dijete?

Što se dijete više približava šestoj godini, razmišljanja roditelja vezana uz početak školovanja sve su…