Camille ima trideset osam godina i tri mjeseca, muža, sina, posao i sve materijalne uvjete za sretan i bezbrižan život. Zašto joj se onda čini da joj sreća curi kroz prste? Ono što želi je biti radosna i sretna, a zna da to ne može postići a da nešto u svom životu ne promjeni. Nakon prometne nezgode slučajno upoznaje Claudea, rutinologa, koji joj svojom jednostavnom metodom pomaže u traganju za srećom i ostvarenjem njenih djetinjih snova.

Roman Raphaëlle Giordano dirljiva je i poučna priča o umijeću mijenjanja vlastitog života kako bi se pronašao put blagostanja i sreće. Knjiga je ubrzo po objavljivanju prodana u više od 750 tisuća primjeraka, a prevedena je u gotovo trideset zemalja.

Iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate na magazin Sensa, pretplatite se i poklanjamo vam knjigu Tvoj drugi život počinje kada shvatiš da imaš samo jedan u vrijednosti od 99,00 kuna. Cijena godišnje pretplate iznosi 324,00 kune, a uključuje 12 brojeva i dar. Ponuda vrijedi do 11. lipnja 2018. godine.

Za pretplatu nas nazovite na +385 1 6300 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr

pretplatite-se-na-sensu-poklanjamo-vam-bestseler-tvoj-drugi-zivot-pocinje-kad-shvatis-da-imas-samo-jedan

Tekst i foto: promo