U radionicama Centra KNAP, uz stručne voditelje, možete naučiti nešto novo i zanimljivo, odlično se osjećati i zabaviti, ali i družiti se sa prijateljima i obitelji.

Kao i svake godine ove jeseni KNAP priprema veliki izbor radionica; od likovnih, plesnih, dramskih, glazbenih...

Plesači će moći izabrati između Klasičnog baleta za djecu i odrasle, Studija za ples i pokret, Suvremenog plesa, Hip – hopa i Break dance-a za školarce i studente, te satova Društvenih plesova. Tu su i rekreativne radionice; Body creation dance i Vježbe za bolji dan i lakši san.

Novost za sve ljubitelje plesa je i radionica Afričkih plesova, koja s radom započinje 30.rujna u 20.30h otvorenim satom za sve zainteresirane.

Novi, besplatan program "Zaplešimo zajedno" kreće s djelovanjem u listopadu, kada ćemo sve zainteresirane osnovnoškolce s područja Peščenice i Žitnjaka uključiti u program učenja društvenih plesova u suradnji s osnovnim školama.

pregrst-dogadanja-i-radionica-u-centru-kulture-na-pescenici

Ljubitelji likovnih radionica i ove sezone mogu birati između radionica: crtanja i slikanja, kiparstva, keramike te tradicijskog veza. Za djecu su tu likovna i lutkarska radionica.

Novost je da s radom započinje radionica crtanja i slikanja za mlade slikare. Program je namijenjena djeci od 6. do 8. razreda, a radionica postepeno uvodi djecu u svijet umjetnosti i slikarstva.

Nastavit će se i s druženjem na Kreativnoj familiji, besplatnoj radionici za cijelu obitelj, svaki drugi petak do kraja godine. U dramski studio Centra KNAP mogu se upisati djeca od prvog razreda osnovne škole, srednjoškolci, studenti i odrasli!

Ljubitelji glazbe mogu birati između satova gitare za početnike i napredne, sinthesizera te glazbene radionice za najmlađe – Klavirčice.

pregrst-dogadanja-i-radionica-u-centru-kulture-na-pescenici

Dan otvorenih vrata

Centar kulture na Peščenici ponovno otvara svoja vrata 25. rujna 2015., Danom otvorenih vrata, kada će predstaviti mnoge zanimljive, kreativne programe, akcije i radionice za djecu i odrasle.

U sklopu urbano-likovne akcije ˝Volim Pešču˝ otvara se novi mural na zidu zgrade Centra, djelo poznatog graffiti autora Modula.

U 19.00 sati na redu je otvorenje prve izložbe sezone u Galeriji događanja: Bossanova, mlade osiječke umjetnice Jelene Kovačević.

Nakon otvaranja izložbe nikako nemojte propustiti zanimljiv koncert u atriju Centra, ˝Zvuci Australije i Afrike˝ u 20.00 sati.

Izvođači su članovi udruge za promicanje kulture-didgeridoo-a-didgiland: Iva Zelenko – didgeridoo, Kazimir Mikašek – tank drumm, Ivana Bubnjek – djembe, Dejan Perčić – gitara didgeridoo i Tomislav Balala – didgeroodoo.

Ulaz na sva događanja Dana otvorenih vrata je besplatan!

Centar kulture na Peščenici / Centar KNAP

Ivanićgradska 41a

Tel 01/2303122 i 01/2319 419

www.knap.hr

knap@knap.hr  

Tekst: Centar KNAP