'Vaša bolest je najobičnija i uostalom vrlo raširena. Od nje boluju djeca, a koji put i odrasli. Dijagnozu je vrlo lako postaviti, liječenje je, međutim, teško', rekao je profesor Pingvin iz ordinacije za teške slučajeve dok je gospođici Neću objašnjavao njezine ozbiljne, ali još uvijek izlječive, simptome. Je li njegova terapija pomogla gospođici Neću, imate priliku saznati na ovoj zanimljivoj predstavi.

Predstava “Gospođica Neću” Scene Gorica nastala je prema modernom klasiku Sunčane Škrinjarić. Svoju veliku i malu publiku uči što se sve događa ako tvrdoglavo odbijaju i što se prihvaćanjem mijenja na bolje. Predstava je mali edukativni priručnik za roditelje, knjiga “prve pomoći” pri rješavanju problema u svakodnevnim razmiricama djece i roditelja.

Predstava u režiji Lea Vukelića nastala je prema predlošku Sunčane Škrinjarić, a igraju je Karmen Sunčana Lovrić, Lidija Kraljić i Lovro Ivanković.

Cijena ulaznice iznosi 25 kuna, a mlađi od dvije godine gledaju je besplatno. Ulaznice se prodaju radnim danom 9-15 u sobi 19 (podrum). Na dan predstave moguće ih je kupiti na blagajni od 10 sati.

predstava-gospodica-necu-uci-djecu-kako-nauciti-reci-hocu

Tekst i foto: CKZ