Predbožićni vikend za djecu u Arena Centru

U Arenu centru za prebožićni vikend vaše klince očekuje mnoštvo događanja, pa neka biraju što im je draže!

Predstava za djecu: Kako je vilenjak spasio Božić

Na 2. katu centra do kraja prosinca (osim 25. i 26.12.) uveseljavat će vas zgode djevojčice Dunje i vilenjaka Zvonka u dječjoj predstavi "Kako je vilenjak spasio Božić". Interaktivna predstava za djecu od 3 do 12 godina donosi brojna iznenađenja uz susret sa Djedom Božićnjakom i vrijedan poklon paket za svako dijete. Predstava u 40 minuta trajanja prati zgode vilenjaka Zvonka kojeg ispod kreveta otkriva djevojčica Dunja. Iznenađenje na kraju predstave oduševit će svu djecu jer se pojavljuje i poseban gost predstave - Djed Božićnjak koji djeci iz publike donosi vrijedan poklon paket.

Dramaturg i autor predstave je Igor Weidlich dok režiju potpisuje nagrađivani režiser i koreograf Igor Barberić. U predstavi glume Dunja Fajdić (djevojčica Dunja), Igor Baksa (vilenjak Zvonko), Vesna Ravenščak (mama) i Djed Božićnjak.

Svaka kupljena ulaznica za predstavu donosi i vrijedan poklon paket koji se sastoji od dječje knjige, dječjeg DVD-a i mjesečnika Dječji zabavnik uz popratne poklone. Pored toga, kupci ulaznice za predstavu ostvaruju 25% popusta na ulaznice za klizalište Arena Centra.

PREDSTAVE SE ODRŽAVAJU NA 2. KATU ARENA CENTRA:

od 17.12. do 31.12.

od ponedjeljka do petka: u 18 i 19 sati
subotom i nedjeljom: u 12, 15 i 18 sati

Prodaja ulaznica:

radnim danom od 16 do 20 sati
subotom i nedjeljom od 11 do 13 sati i od 14 do 20 sati

Božićna soba – radionice za djecu

U Božićnoj sobi na 1. katu centra 20. 12. u 11 sati za djecu smo pripremili poticajan, pametan i kreativan program radionica u suradnji s izdavačima Algoritmom-Profil-Mozaikom. Radionice čitanja i govora kao i kreativne i dramske radionice za djecu su odličan način da vaša djeca vrijeme provedu kvalitetno, a da se pritom odlično zabave. Prethodna najava nije potrebna.
Čitanjem dijete razvija govor, maštu, oplemenjuje svoj način izražavanja, osvještava razliku između dobrog i lošeg, životnog i bajkovitog, tužnog i smiješnog, mudrog od bedastog i što je najvažnije pruža pouku za čitav život.

Fotografiranje s Djed Mrazom Čarobnjakom

Uoči Božića, 20., 21. i 24.12. moći ćete se družiti i fotografirati (osim 24.12.) s Djed Mrazom Čarobnjakom. Besplatno fotografiranje s Djed Mrazom počinje u 18 sati na 1. katu centra, prostor red carpet.
Ovo je ujedno prilika da pitate Djeda Mraza sve što ste oduvijek htjeli: je li ikad zapeo u dimnjaku, postoji li Baka Mraz, može li se dobiti poklon i ako nisi bi dobar i tako dalje i tako bliže.

Djedica stiže na klizalište ove nedjelje

Djed Mraz posjetit će klizalište ispred glavnog ulaza u Arena Centar u nedjelju, 21.12. od 15,30 h do 16,30 h i razveseliti Vas poklončićima, zakližite s našim djedicom…

Klizalište je otvoreno svaki dan od 10-22 h, petkom i subotom do 24 h. Za sve one koji žele naučiti klizati mogu se prijaviti na e-mail adresu: klizaliste@zutimacak.hr i rezervirati svoje mjesto u školi klizanja.

Više na: www.arenacentar.hr

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Story Green Day – slavimo prirodu i planet Zemlju!

Časopis Story osmu godinu zaredom organizira Story Green…

Kazališno proljeće na Sceni Ribica

Centar mladih Ribnjak i Scena Ribica donose pregršt…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

Novi Cosmopolitan s planerom za 2019. godinu čeka vas na svim kioscima

Vaš najdraži časopis i najomiljeniji shopping centar u…

Pročitajte i:

Novi broj National Geographica otkriva rađanje Europe i prvih Europljana

Europljani koji žive danas, u bilo kojoj zemlji, raznovrsna su mješavina drevnih predaka koji potječu…

Volite štrudle? Onda se u rujnu vidimo u Jaškovu

Jedno od onih događanja na koje dođete nakon što ste tjedan dana postili pa da…

Znanstvene radionice časopisa National Geographic Hrvatska na otoku Krku

Ako ljetujete na Krku, svakako povedite svoje mališane u Omišalj i Njivice na znanstvene radionice…

HZZO osigurao dodatnu količinu inzulinskih pumpi za djecu i odrasle

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) osigurao je dodatna financijska sredstva, izvan mjesečnih proračuna bolnica,…