Predstava za djecu: Kako je vilenjak spasio Božić

Na 2. katu centra do kraja prosinca (osim 25. i 26.12.) uveseljavat će vas zgode djevojčice Dunje i vilenjaka Zvonka u dječjoj predstavi „Kako je vilenjak spasio Božić“. Interaktivna predstava za djecu od 3 do 12 godina donosi brojna iznenađenja uz susret sa Djedom Božićnjakom i vrijedan poklon paket za svako dijete. Predstava u 40 minuta trajanja prati zgode vilenjaka Zvonka kojeg ispod kreveta otkriva djevojčica Dunja. Iznenađenje na kraju predstave oduševit će svu djecu jer se pojavljuje i poseban gost predstave – Djed Božićnjak koji djeci iz publike donosi vrijedan poklon paket.

Dramaturg i autor predstave je Igor Weidlich dok režiju potpisuje nagrađivani režiser i koreograf Igor Barberić. U predstavi glume Dunja Fajdić (djevojčica Dunja), Igor Baksa (vilenjak Zvonko), Vesna Ravenščak (mama) i Djed Božićnjak.

Svaka kupljena ulaznica za predstavu donosi i vrijedan poklon paket koji se sastoji od dječje knjige, dječjeg DVD-a i mjesečnika Dječji zabavnik uz popratne poklone. Pored toga, kupci ulaznice za predstavu ostvaruju 25% popusta na ulaznice za klizalište Arena Centra.

PREDSTAVE SE ODRŽAVAJU NA 2. KATU ARENA CENTRA:

od 17.12. do 31.12.

od ponedjeljka do petka: u 18 i 19 sati

subotom i nedjeljom: u 12, 15 i 18 sati

Prodaja ulaznica:

radnim danom od 16 do 20 sati

subotom i nedjeljom od 11 do 13 sati i od 14 do 20 sati

Božićna soba - radionice za djecuU Božićnoj sobi na 1. katu centra 20. 12. u 11 sati za djecu smo pripremili poticajan, pametan i kreativan program radionica u suradnji s izdavačima Algoritmom-Profil-Mozaikom. Radionice čitanja i govora kao i kreativne i dramske radionice za djecu su odličan način da vaša djeca vrijeme provedu kvalitetno, a da se pritom odlično zabave. Prethodna najava nije potrebna. Čitanjem dijete razvija govor, maštu, oplemenjuje svoj način izražavanja, osvještava razliku između dobrog i lošeg, životnog i bajkovitog, tužnog i smiješnog, mudrog od bedastog i što je najvažnije pruža pouku za čitav život.Fotografiranje s Djed Mrazom ČarobnjakomUoči Božića, 20., 21. i 24.12. moći ćete se družiti i fotografirati (osim 24.12.) s Djed Mrazom Čarobnjakom. Besplatno fotografiranje s Djed Mrazom počinje u 18 sati na 1. katu centra, prostor red carpet. Ovo je ujedno prilika da pitate Djeda Mraza sve što ste oduvijek htjeli: je li ikad zapeo u dimnjaku, postoji li Baka Mraz, može li se dobiti poklon i ako nisi bi dobar i tako dalje i tako bliže.

Djedica stiže na klizalište ove nedjelje

Djed Mraz posjetit će klizalište ispred glavnog ulaza u Arena Centar u nedjelju, 21.12. od 15,30 h do 16,30 h i razveseliti Vas poklončićima, zakližite s našim djedicom...

Klizalište je otvoreno svaki dan od 10-22 h, petkom i subotom do 24 h. Za sve one koji žele naučiti klizati mogu se prijaviti na e-mail adresu: klizaliste@zutimacak.hr i rezervirati svoje mjesto u školi klizanja.

Više na: www.arenacentar.hr