Poznati roditelji na Froddo blogu pišu o roditeljstvu i odrastanju

Informativno-edukativan Froddo blog - vodič prema zdravom i sretnom djetinjstvu uz savjete poznatih stručnjaka koji se bave uvijek aktualnim temama o roditeljstvu i odrastanju, svaki će mjesec ugostiti i jednog poznatog roditelja

Osim što su uspješni u svom poslu Damiru Hoyki, Miranu Kurspahiću, Ines Preindl, Mirni Maras, Domagoju Jakopoviću i Jacquesu Houdeku zajedničko je i to što su roditelji – gosti na Froddo blogu (www.froddo.com/hr/blog).

Jednom mjesečno poznate mame i tate sa čitateljima će nesebično dijeliti svoja iskustva i životne dogodovštine, kao i pouke koje su naučili odgajajući svoju djecu i zahvaljujući kojima su postali mudriji i bolji ljudi i roditelji.

"Oduvijek smatram da je izuzetno važno podijeliti iskustva i zapažanja, jer tako drugima prenosimo informacije koje im pomažu da budu brži i bolji, te da izbjegnu naše pogreške. Kontakt s timom Frodda i ideja da za njihovu stranicu pišem blog otvorila mi je upravo takvu mogućnost vezanu uz odgoj i skrb za djecu. Stoga, pripremite se saznati do kojih te sve situacija mogu dovesti blizanci neprekidno spremni na burno istraživanje svijeta. I na trenutke nježnosti koji zasjenjuju sve oko tebe." komentirao je suradnju s Froddom poznati fotograf Damir Hoyka, i pozvao sve roditelje da "navrate" do Froddo bloga.

Od prvih cipela do virtualnih igrica

Uz gostovanja poznatih, ovaj moderan blog kontinuirano će se baviti aktualnim temama poput: igraju li se djeca sigurnim igračkama; kako ispravno održavati dječju obuću; kad kupiti prve cipele; koje su posljedice gledanja TV-a i igranja igrica i druge.

Domaća tvrtka Ivančica, vlasnica popularnih brendova Froddo i Bambi, ovim edukativnim blogom dobila je priliku svoja znanja i saznanja, prikupljana više od 70 godina, podijeliti s roditeljima, i svima onima koji će to tek postati. Jer za izradu kvalitetne cipele nije dovoljno samo koristiti prirodne materijale i najmoderniju tehnologiju, već i dobro upoznati dijete koje ju nosi, njegove navike, želje i potrebe, smatraju u Ivančici.

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

Pomozite djetetu da izrazi osjećaje

Treba li i u kojoj mjeri ignorirati djetetove…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Kad Božić zakuca na vrata

Prije nego vas blagdanska euforija potpuno obuzme, želimo…

Pročitajte i:

Najšarmantniji advent u gradu donosi pregršt dobre zabave i vrhunski gastro festival

Iščekivanju je konačno kraj! Zagreb je službeno ušao u najzabavnije doba godine, a s nestrpljenjem…

30 godina zajedno za djecu u Hrvatskoj

UNICEF se u svom radu vodi Konvencijom o pravima djeteta koja je nadahnula pozitivne promjene…

Djeca su se naplesala i napjevala na CHRISTMAS STORY koncertu Lisinskom

Ove nedjelje pjesmom i plesom, smijehom i veseljem u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog otvorena je…

Plesna haljina žutog maslačka u ZKL-u

Zagrebačkom kazalištu lutaka velika je čast predstaviti novu premijeru, koja će se održati u petak…