Poznate mame i tate najavile Dječji sajam

Akcijom 'Djeci djetinjstvo' poznati roditelji upozorili su na pad nataliteta u Hrvatskoj, te najavili Dječji sajam koji se održava od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb

Uvijek užurbana i prepuna zagrebačka špica prvog je jesenskog vikenda odzvanjala dječjim smijehom. Brojne poznate mame, tate i mališani odazvali su se veselom druženju u sklopu akcije pod nazivom ‘Djeci djetinjstvo’.

Svake godine udruga Moderna Hrvatska i Dječji sajam putem majica s natpisima ‘Djeca su najveća radost’, ‘Biti mama je IN’, ‘Ja sam ponosni tata’, ‘Super Mama’ i drugim, skreću pozornost na veliki problem hrvatskog društva – konstantan pad nataliteta. Noseći spomenute natpise akciju su tako podržali brojni poznati roditelji s djecom: Iva Balaban, Ecija Ojdanić, Mirna Maras, Iva Šarić Leko, Dina Štern, Lana Klingor Mihić, Ines Preindl, Ivana Marić, Rene Bitorajac te ovogodišnja ambasadorica Dječjeg sajma Anđa Marić.

Važnost akcije željeli su naglasiti i oni koji će roditelji tek postati: proslavljeni hrvatski model, sada dizajnerica Kristina Bradač, te glumica serije ‘Vatre Ivanjske’ Rajana Radosavljev. ‘Biti mama je IN’ sa zagrebačkog Cvjetnog trga poručila je i kandidatkinja na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović.

Zabave nije nedostajalo ni za mališane: osim igre u dvorcu i kutka za crtanje, imali su prilike zasladiti se zdravim i ukusnim mliječnim proizvodima u Dukat Bistrou, budući da je Dukat jedan od izlagača na sajmu.

Cilj cjelokupne akcije zaustavljanje je negativnog demografskog trenda kao i isticanje važnosti stvaranja okruženja za sretan rast i razvoj svakog djeteta. Ujedno, radi se i o najavnom događanju uoči 15. po redu Dječjeg sajma, koji će se održati od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb.

Tako će mališani i njihovi roditelji već idućeg vikenda imati prilike za još jedno druženje uz puno pjesme, plesa, igre i zabave na 15. Dječjem sajmu, koji donosi bogat festivalski program s preko 1000 malenih sudionika, mogućnost povoljnije kupnje najrazličitijih artikala za vaše najmlađe, a sve, naravno, uz - besplatan ulaz!

Foto: Dječji sajam

Preporučujemo

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Obilježavanje Međunarodnog dana primalja

Danas, 5. svibnja, je Međunarodni dan primalja koji…

Dječji sajam i ove godine u Areni Zagreb!

Nakon Rijeke i Mostara, najveseliji događaj za mališane…

Pročitajte i:

Najbajkovitija utrka u Hrvatskoj za male i velike

Ne propustite najbajkovitiju utrka Hrvatske trkačke scene, šesti po redu Ogulin Trail, a ujedno i…

Vanna: Kralj lavova nezamjenjiv je u odgoju djece!

Igrana verzija Kralja lavova počinje se prikazivati 18. srpnja u kinima, a Vanna je otpjevala…

Razveselite djecu i uključite se u akciju Torbake za đake!

Ova simpatična akcija udruge Korak po korak može vas osloboditi ruksaka i torbi koje vaša…

Pipi pong dan u Art parku na Ribnjaku

Umjetnički projekt Art park sredinom lipnja započeo je s djelovanjem na svojoj novoj lokaciji - parku…