Studilica je centar za poduku osnovan krajem 2011. godine. Od samoga početka priprema studente za razne ispite na fakultetima, te maturante za ispit državne mature. U centru su zaposleni mladi predavači (apsolventi i studenti završnih godina) jer se pokazalo da takav pristup i interakcija između polaznika i predavača donosi vrhunske rezultate.

U sklopu Studilice pokrenuta je akademija za sve osnovnoškolce i srednjoškolce iz matematike, fizike i kemije. Akademija će pratiti školsko gradivo čime bi se izbjegle loše ocjene kod učenika. Zamišljeno je da traje 8 mjeseci tijekom školske godine. Mjesečno se sluša 10 sati i mjesečna rata iznosi 200 kn. U grupama će biti po 7 učenika.

Ukratko, ako učenik petoga razreda osnovne škole upiše akademiju, on će slušati gradivo koje trenutno uči u školi zajedno s vršnjacima iz iste ili drugih škola. Na taj će način poboljšati svoje znanje iz predmeta kojega pohađa i imati čvrste temelje za uspješniju budućnost i školovanje iz svih predmeta za koje je osnova znanje matematike, fizike ili kemije.

Više potražite na www.studilica.com

Foto: Profimedia