Jeste li znali da svaka četvrta žena u Hrvatskoj između 35. i 45. godine života pati od inkontinencije, a većina njih ne želi ili ne zna kako potražiti pomoć? Iako je inkontinencija vrlo osjetljiva tema, za mnoge i pravi tabu, postoji rješenje koje je učinkovito, a ne uključuje operativni zahvat, niti kakve druge invazivne metode liječenja.

U neformalnom druženju bit će predstavljeni rezultati istraživanja PBS Centra sportske izvrsnosti provedenoga u suradnji s renomiranim liječnicima ginekolozima koji dokazuju povezanost redovitog vježbanja Body tehnike i smanjenja inkontinencije, kao i povećanja zadovoljstva seksualnim životom. Rezultate doznajte u ponedjeljak, 19. rujna u 11 sati u Velvet Caféu (Dežmanova 9, Zagreb).

Tom će prilikom Vaši domaćini biti prim. doc. dr. sc. Ivan Fistonić, mr. spec. kineziologije i osnivačica PBS centra Ana-Marija Jagodić Rukavina te dipl. kineziologinja i Body instruktorica u PBS centru Adrijana Petrić.

Svoja iskustva u borbi s inkontinencijom te zadovoljstvo stanjem nakon programa tjelovježbe s Vama će podijeliti i jedna od pacijentica, sudionica u istraživanju.

Tekst i foto: promo