U Studiju Smijeha u subotu 13. travnja, 2019. u 11:00 sati djeca i njihovi roditelji moći će uživati u interaktivnoj dječjoj predstavi. Scenarij je osmislila poznata komičarka i osnivačica Studija Smijeha, Marina Orsag, a uz nju glume Goran Vinčić i Tin Sedlar. S ovakvom glumačkom postavom zabava je zagarantirana.

Priča ide ovako: U jednoj kući živjeli su Jaje, Pile i Zec. Ova čudna družba zajedno je rasla, učila, upadala u nevolje i postala nerazdvojni trojac. Zec je izrastao u najbržeg i najspretnijeg zeca na svijetu, Jaje je postalo i ostalo jedino jaje koje se još nije izleglo, a Pile je unatoč kroničnoj šlampavosti postalo jedino pile koje zna prijeći cestu! Svake godine oko Uskrsa, teta Guska im šalje veliko čokoladno jaje kao uspomenu na njihovo djetinjstvo na farmi. Međutim, ove godine jaje je misteriozno nestalo…

predstava "Kaje di je jaje"

Glume: Tin Sedlar (zec), Marina Orsag (pile), Goran Vinčić (jaje)

Scenarij: Marina Orsag

Adaptacija i režija: Tin Sedlar i Marina Orsag

Cijena ulaznice je 30 kn, a moguća je i online kupnja na linku: https://bit.ly/2G9BqrM ili na blagajni kluba u Hebrangovoj 10 (ulaz iz Gajeve). Moguća je i rezervacija na broj: 095 5103 129 ili e-mail: ulaznice@studiosmijeha.hr.

Tekst i foto: press