Čarobni outfit za mladence – dar najkreativnijem zaljubljenom paru na Sajmu vjenčanja u centru Mall of Split

U potrazi ste za savršenom vjenčanicom, vjenčanim make-upom i frizurom te odijelom za vaš dan iz snova? Sajam vjenčanja u Mall of Split je savršeno mjesto za vas! Najkreativnijem zaljubljenom paru – budućim mladencima koji se fotografiraju ispred Kissing Bootha tijekom održavanja Sajma i pošalju kreativni foto uradak do 25. siječnja 2017. darovat ćemo najam vjenčane haljine by La Perla Split u vrijednosti od 5000 kuna, make up by Ana Grgić, frizuru by salon Dalila i muško odijelo by Galileo (sako i hlače). Kao zaljubljeni par pozirajte i fotografirajte se što kreativnije ispred Kissing Bootha tijekom trajanja Sajma vjenčanja u Mall of Split 21. i 22. siječnja, pošaljite fotografiju u Inbox Facebook Fun Page portala Story.hr s osobnim podacima (ime i prezime osoba na fotografiji, adresa i kućni broj osoba na fotografiji, broj telefona osoba na fotografiji) do 25. siječnja 2017. godine. Imena pobjednika proglašavamo na mrežnoj stranici 27. siječnja 2017. godine. Više o pravilima Kreativnog natječaja Osvojite vjenčani outfit za dan iz snova saznajte ovdje. &!-- Klik vodi na članak PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA na linku niže:

http://www.story.hr/pravila-kreativnog-natjecaja-osvojite-vjencani-outfit-za-dan-iz-snova-u-sklopu-sajma-vjencanja-u-mall-of-split-342879

-->

posjetite-sajam-vjencanja-u-mall-split-21-22-sijecnja-osvojite-vjencani-outfit-za-dan-iz-snova

Sajam vjenčanja u centru Mall of Split nudi samo najbolje iz svijeta vjenčanja

Deveti put zaredom Sajam vjenčanja otvorit će svoja vrata u Splitu, 21. i 22. siječnja, u prizemlju trgovačkog centra Mall of Split. Osim u raznovrsnoj ponudi brojnih izlagača, posjetitelji splitskog Sajma vjenčanja uživat će i u četiri modne revije etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, kao i u mnogobrojnim popratnim sadržajima poput cvjetnih radionica, degustacija torti i slastica te vrijednim nagradama u humanitarnoj tomboli i sajamskim popustima.

Devetnaest godina tradicije dokaz je uspješnosti i kvalitete projekta koji s velikom ljubavlju tvrtka Adria Media Zagreb organizira u četiri grada u Hrvatskoj: Opatiji, Osijeku, Splitu, i Zagrebu. Vjenčanja su prilika mladencima da pokažu kako su kao par odabrali novi smjer, obiteljima i prijateljima da podrže odluku dvoje ljudi, a profesionalcima unutar vjenčane industrije da dokažu koliko su odlični u onome što rade. Stoga Sajam vjenčanja i ove godine obiluje kreativnim idejama, pozitivnom energijom i druženjem pa ne sumnjamo kako će biti odličan izbor budućim mladencima prilikom kreiranja vjenčane svečanosti. Posebna gošća na subotnjoj gala modnoj reviji bit će lijepa splitska glazbenica Ana Opačak koja je ujedno i zaštitnoliceSajmavjenčanja. Otkakosepojavilauprvojsezoni emisije TheVoice - NajljepšiglasHrvatskeosvajaradijskietersvojimpjesmama, aliništamanjeosmijehomi šarmom.

Ana u lipnju ove godine planira vjenčanje sa zaručnikom Nikolom Baraćem stoga joj je snimanje najavne kampanje za događanje bila odlična uvertira za skorašnju vjenčanu svečanost. Sajam vjenčanja nastavlja podržavati i nacionalni humanitarni projekt Palčić gore!, kojim se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. U suradnji s udrugom Palčići i izlagačima sajma svi posjetitelji moći će odigrati humanitarnu tombolu i osvojiti zanimljive nagrade te pomoći Palčićima.

Humanitarni projekt Palčić gore! podržat će i poznate osobe koje će u subotu, 21. siječnja u 18.30 sati na gala modnoj reviji prošetati pistom i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o tom problemu. Radno vrijeme Sajma je subota i nedjelja od 9 do 21 sat, a ulaz je besplatan.

posjetite-sajam-vjencanja-u-mall-split-21-22-sijecnja-osvojite-vjencani-outfit-za-dan-iz-snova

PROGRAM:

Subota 21. siječnja

9.00 Otvaranjesajma

12.30 Modna revija

13.30 Degustacija slastica

16.00 Makeup & HairprezentacijabyCallegari, MiaJosipović Zekić iDujeBuljan

17.00 Cvjetnaradionica

18.30 Galamodnarevija

21.00 Zatvaranjesajma

Nedjelja 22. siječnja

9.00 Otvaranjesajma

12.30 Modna revija

13.30 Degustacija slastica

16.00 Trendovi u vjenčanoj modi

17.00 Make up & Hair radionica by Ana Grgić i Jadranka Tukić

18.00 Modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Tekst: promo Foto: Marko Dušak