Posjetite Božićni sajam u Waldorfskoj školi u Zagrebu

Božićni sajam otvara se 8. prosinca 2018. i otvoren je tijekom cijelog mjeseca. Proučite program subotnjeg otvaranja

Prije sajma su roditelji i gosti počašćeni pjesmom, recitacijama i euritmijskim izvedbama koje u dvorani Iona pripremaju razredi od drugog do osmog, ali i posebno dojmljivim nastupom Školskog zbora, Orkestra, kao i pojedinačnim nastupima učenika. Nakon nastupa otvara se prodajni dio sajma gdje učenici škole, ali i prijatelji, kreativni i ekološki izlagači nude svoje unikatne i prirodne proizvode. Roditelji na ovu proslavu donose slana jela i kolače kojima upotpunjavaju tradicionalno dobru ponudu školskog. Učitelji organiziraju različite igre i radionice – lutkarsku predstavu, čarobnu pećinu, slikanje na svili, izradu čestitki, kuglica, patuljaka i sl.

Često se tijekom Božićnog sajma održavaju i Sličice iz nastave kada svaki razred izvodi pred publikom isječke iz svoje nastave. Ovo je za roditelje nižih razreda posebno vrijedno iskustvo jer tako mogu zorno vidjeti što to i kako djeca u višim razredima uče i rade. Sličice se ponekad organiziraju i neovisno o sajmovima, a ponekad se prikazuju samo za roditelje određenog razreda.

 

Tekst i foto: www.waldorfska-skola.com

Preporučujemo

Pročitajte i:

Učimo uspješno se nositi s djetetovim emocijama

Besplatno predavanje o prepoznavanju i podržavanju dječjeg emocionalnog sazrijevanje održat će terapeutkinja Michaela Richter

Gradonačelnik djeci predaje ključ grada

Sutra, 18. lipnja, u 10 sati Pavlinski trg u Rijeci bit će preimenovan u Dječji…

Fond #SPASIME prikupio četvrt milijuna kuna. To je tek početak!

U zagrebačkom hotelu Esplanade u petak 14. lipnja održana je humanitarna večer prikupljanja donacija namijenjenih…

'Priča o igračkama 4' premijerno prikazana u Kaptol Boutique Cinema!

Nakon devet godina na kino platna vraća se svim generacijama poznata ekipa iz Priče o…