Međunarodni maloprodajni lanac JYSK danas je, na pomalo nesvakidašnji način, u centru grada predstavio najnovija tri jesenska trenda u ponudi te tim povodom građane počastio besplatnim koncertom pjevačice Mirele Priselac Remi iz popularne glazbene grupe Elemental.

Izlog knjižare Znanje u centru Zagreba potpuno uređen novim artiklima u tri jesenska trenda iz JYSK ponude dočekao je građane koji u narednim tjednima imaju prilike zaviriti i dobiti uvid u ono što ih od ove jeseni očekuje na policama JYSK trgovina i to unutar kategorija proizvoda: namještaj, tekstil za dom i dekoracije. Novi trendovi za uređenje interijera pripremili su zanimljivu jesen. Svaki je različit spoj senzacija, boja, oblika i materijala, a cijeli je asortiman koherentan kako bi bilo lakše kombinirati drugačije proizvode na različite načine. Novi trendovi nose naziv Reflexion, The Next Wave i Memphis.

Uz trend Reflexion u svoj dom unesite dozu duhovnosti. Nadahnut astrologijom te Mjesecom sa svojim promjenjivim fazama, cijeli solarni sustav služi kao izvor inspiracije pri čemu prevladavaju zemljane teksture i materijali prirodnog izgleda. Kamen je temeljna dekorativna značajka koja proizvodima daje izvorni, netaknuti izgled.

Trend The Next Wave u fokus stavlja prirodne oblike te koristi rustikalne teksture u kombinaciji s industrijskim detaljima. Kada je riječ o bojama, pažnja je na oceanu koji nudi paletu plavetnila i zelenila pa tako nijanse koje se nalaze ispod razine vode daju prirodan izraz ovom trendu.

Trend koji zasigurno neće proći nezamijećeno zbog svog šarenog dizajna je Memphis. Dominiraju kontrastni tonovi sa strogim i ravnim linijama minimalizma te detaljima iz Art Decoa, avangarde iz 1930-ih i njemačkog stila Bauhausa. Površine i materijali su glatki i čisti, ukrašeni dizajnom kojem je naglasak na jednostavnu i klasičnu geometriju, a blokovi boja zaštitni su znak ovog trenda.

Izvedbom svojih autorskih djela, sve okupljene počastila je pjevačica Remi koja i sama oprema dom JYSK namještajem i dekoracijama. ˝Zadnjih par mjeseci potpuno sam se posvetila uređenju svog stana tako da su igre bojama i teksturama dio moje svakodnevnice. Ove jeseni posebnu inspiraciju sam pronašla u JYSK novim trendovima tako da mi je drago da mogu podržati ovaj nesvakidašnji projekt i počastiti građane dobrom muzikom“, izjavila je Mirela Priselac Remi.

popularna-pjevacica-remi-priredila-iznenadenje-za-stotine-okupljenih-gradana

Nova kolekcija JYSK namještaja već je dostupna sada u svim JYSK trgovinama diljem Hrvatske kao i putem online prodaje na JYSK internetskoj trgovini. Više informacija o JYSK-u možete pronaći na Facebook stranici te Instagram profilu kao i na službenoj web stranici JYSK.hr.

Tekst i foto: press