Savez društava 'Naša djeca' Hrvatske u Osijeku i Rijeci planira opremiti bolničke sobe za pedijatrijsku palijativnu skrb, dok Udruga Smiješak za sve u Dugom Selu u Centru za rehabilitaciju Stančić uređuje i oprema Centar za smještaj volontera s prenoćištem koji će omogućiti trajnu prisutnost volontera te dostojanstveniji život štićenika. Za ostvarenje tih ciljeva potrebno je prikupiti 600.000 kuna donacija tvrtki i građana.

Projekt će podržati brojne poznate osobe iz javnoga života koje će se priključiti akciji u pozivnom centru u studiju HRT-a, dok će u glazbenom dijelu emisije svoj glas za ove ranjive skupine dati Mia Dimšić i Marko Tolja, Gabi Novak, Jacques Houdek, Antonija i Aljoša iz grupe Pavel, Gina i Nenad iz Detoura, Ervin Baučić, Pero Galić iz Opće opasnosti, Vanda Winter, Đani Stipaničev i Roko Blažević.

Projekt se provodi od početka mjeseca, organizira ga HRT u suradnji s Udrugom Smiješak za sve i Savezom društava 'Naša djeca' Hrvatske, a donacije će se prikupljati do 31. siječnja 2020. godine.

Podarite djeci na dugotrajnom liječenju u Osijeku i Rijeci te odraslim osobama s invaliditetom i intelektualnim teškoćama iz Centra za rehabilitaciju Stančić osmijeh u srcu. Pokažite im da nisu sami! Uključite se u akciju donacijom na žiro-račun HR35 2340 0091 5110 41446 ili pozivom na broj telefona: 060 9006.

Pogledajte službeni video projekta na ovoj poveznici.

Pratite udurugu na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i službenoj stranici Smiješak za sve.

Tekst i foto: press