Pogledajte “Pepeljugu” – igrano-lutkarski spektakl za najmlađe u CKZ Zagreb

Tko među velikima, a i malima ne zna bajku Charlesa Perraulta o siromašnoj djevojci koja ima silnu želju doći na ples na dvoru lijepog kraljevića? Ako ipak ima nekih koji ne znaju kako je Pepeljuga izgubila svoju cipelicu, vrijeme je da to saznate na najljepši mogući način, gledajući predstavu...

Predstava Pepeljuga prati sadržaj slavne bajke francuskog pisca Charlesa Perrauta o mladoj djevojci koja živi u siromaštvu sa zlom maćehom i njezinim samodopadnim kćerima. Djevojka koju tretiraju kao sluškinju ne gubi nadu da će zaplesati na balu plemenitog kraljevića, a san joj ostvaruje dobra vila uz male pomagače.

No naša je Pepeljuga lutkarska priča Daniele Totić koja će posuditi glas svojim kreativnim likovima, a koja potpisuje ujedno režiju, kostimografiju i scenografiju. U igrano-lutkarskom spektaklu za najmlađe zaigrat će glumci Ian Novosel, Helvicija Tomić, Dubravka Beganović te Anton Crljen.

Pepeljuga će zaigrati u subotu, 9. studenog 2019. u 11 sati. Predstava je namijenjena djeci uzrasta 3-9 godina, a cijena ulaznice iznosi 25 kuna. Mlađi od 2 godine predstavu gledaju besplatno.

Više informacija o samoj predstavi pronađite na eventu Facebooka Centra za Kulturu Novi Zagreb, a detalje o samoj produkciji na stranici Kazališta Budilica. https://www.facebook.com/czknzg/

https://www.instagram.com/czk_novi_zagreb/

Tekst i foto: CKZ Zagreb

Tagovi:

Pročitajte i:

Zašto su vodene kozice njezine djece izazvale pomutnju?

Vodene kozice ovih dana vladaju u mnogim vrtićima, a "ušuljale" su se i u dom…

Do šokantnog sadržaja u par sekundi! Gledaju li i vaša djeca ovo na TikTok-u?

TikTok najbrže je rastuća društvena mreža u svijetu. Trenutačno je koristi više od 1,5 milijardi…

3 rečenice koje baš nikada ne biste smjeli izgovoriti djeci

Pomognite djetetu da izraste u emocionalno zrelu i samouvjerenu odraslu osobu - biranim riječima!

Ispovijest čovjeka koji je vratio nadu tisućama bolesne djece

U deset godina aktivnog rada Crveni nosovi donijeli su radost i osmijehe na lica više…