Za svakih 500 sakupljenih balona La Roche Posay pomoći će jednom djetetu slanjem u školu atopije Lipikar Obitelji@Lošinj u lipnju 2016. u Lječilište Veli Lošinj. Plavi Balon se može jednostavno podijeliti elektroničkom poštom, putem Facebooka te u ljekarnama kupnjom odabranih proizvoda linije Lipikar*.

Više o ovoj akciji možete saznati na internetskoj stranici http://www.laroche-posay.com.hr,

Atopična koža je izuzetno suha koža koja izaziva osjećaj svrbeža i tjeskobe. Vidljivi simptomi uključuju eritem i grube crvene mrlje po tijelu na naborima vrata, laktovima i koljenima te rukama i stopalima. Suhoj, iritiranoj i koži skloni atopiji potrebna je posebna njega koja koži vraća lipide kako bi se simptomi ublažili i kako bi se spriječilo njihovo daljnje širenje. Lipikar proizvodi za suhu kože djece i odraslih dokazali su se učinkovitim u brojnim kliničkim studijama, omogućujući bolji život osjetljive kože onima kojima je to najpotrebnije. Linija proizvoda Lipikar koja je razvijena za iznimno suhu kožu i kožu sklonu atopiji sadrži tri proizvoda: Lipikar Baume AP+ za njegu i Lipikar Syndent i Lipikar ulje za pranje kože sa visokom tolerancijom i dodatnom zaštitom.

podijelite-plavi-balon

Podijelite plavi balon za djecu koja pate od atopijskog dermatitisa

Osobe s kožom sklonom atopiji pate od neprekidnog osjećaja svrbeža, iritacije te iznimne suhoće kože. 1 od 5 djece češe svoju kožu, a polovica se djece s atopijskim dermatitisom prije prve godine života izliječi do pete godine. Odabirom Lipikara i sudjelovanjem u virtualnoj akciji Podijelite plavi balon pomažete nam u širenju svijesti o atopiji i borbi protiv bolesti. Sakupljanje balona moguće je online na http://www.laroche-posay.com.hr/lipikar_obitelji (putem e-maila ili društvenih mreža) te u ljekarnama kupnjom njege Lipikar Baume AP+ ili Lipikar Syndeta. Za svakih 500 sakupljenih balona La Roche Posay pomaže jednom djetetu slanjem u školu atopije Lipikar Obitelji @Lošinj u lipnju 2016.*

Tekst i foto: press